Skocz do zawartości

Tytuły strony głównej i podstron

newuser

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem tutaj nowy i chciałem się was zapytać czy każda podstrona musi posiadać inny tytuł ?? jesli tak nie jest to co wtedy??

Mam jeszcze pytanie o linkowanie wpisow w katalogach czy jesli dodajecie wpis do katalogu gdzie i macie mozliwosc dodania w tresci opisu anchorow to linkujecie wasz wpis na obie frazy czy tylko na ta główna??

Dobrze zoptymalizowana strona na każdej podstronie ma inne meta dane (tytuł, opis, słowa kluczowe).

Jak linkujesz z jednej podstrony na dwie frazy to niestety ale "first link count" (chyba tak się pisze :D ), tylko pierwszy link się liczy, a moc i tak podzielona na dwa linki...

multikomto

Tytuły powinny odzwierciedlać to co się na danej podstronie znajduje oraz powinny byc lekko zoptymalizowane pod frazy kluczowe.

Jak masz możliwość wstawiania linków to możesz 1 dać do strony głównej a drugi do podstrony z różnymi anchorami wtedy first link count Cię nie złapie.

Tytuły powinny odzwierciedlać to co się na danej podstronie znajduje oraz powinny byc lekko zoptymalizowane pod frazy kluczowe.

Jak masz możliwość wstawiania linków to możesz 1 dać do strony głównej a drugi do podstrony z różnymi anchorami wtedy first link count Cię nie złapie.

Co do drugiego to mi nie chodziło czy mogę tylko czy przy dopalaniu wpisow przez swl'e dopalacie oba anchory czy tylko jeden??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności