Skocz do zawartości

Trójmieszczanie nie gęsi, swoje SEO mają...

szy

Rekomendowane odpowiedzi

melduje się posłusznie :)

ps. możnaby wybrać się w ciągu tygodnia np. do Celtica w Gdańsku koło ul. Długiej... w tygodniu zazwyczaj jest puuusto :P więc cały lokal dla nas :placze:

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja proponuje 20stego (piatek), moze byc ten celtic, chociaz nie wiem czy w sopocie nie byloby optymalniej dla trojmieszczan, ale ze juz zostalo zaproponowane, to popieram , jakies ZA lub PRZECIW ?

nie widze, dziekuje, dozobaczenia, aha! godzina 21.00

niebardzo... w piątek w celticu będzie ludu aż po brzegi... jak to w piątki...

chyba lepszym rozwiązaniem jest np. jakiś wtorek, środa... a godzinowo to wedle uznania :D może być i o 12:00 jak będzie pasować :D

tylko martwi mnie jedno... jakoś mało ludzi zainteresowało się tematem, no chyba że tylko obserwują i nic nie piszą. Z resztą nie ważne ilu będzie, ważne jakie towarzycho ;)

kruzyk.1.gif

weekendowe wieczory w pubach będą zapchane jak cholera mnie tam każda data i godzina po 16nastym pasuje :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Ja jeśli mi się nie pogryzie z sesją także jestem nadal chętny :D

Bo to co kocham to szanty. Lubisz także? A jak przychodzi zima i brakuje mi żagli wchodzę na forum żeglarskie.

Jeśli chcesz dodać swoją stronę do kolejnego qlweba to zobacz katalog stron.

rozumiem, że skoro nie ma sprzeciwu to wszystkim pasuje 24 albo 25 stycznia ?

niech ktoś zaproponuje lokal bo ja raczej obeznania nie mam - aż wstyd się przyznawać ale dawno nie byłem nigdzie "na mieście"...

kruzyk.1.gif

Dla mnie gra, będę świeżo po zaliczeniu to chętnie się wybiorę. Gdzie jest papryczka?

Bo to co kocham to szanty. Lubisz także? A jak przychodzi zima i brakuje mi żagli wchodzę na forum żeglarskie.

Jeśli chcesz dodać swoją stronę do kolejnego qlweba to zobacz katalog stron.

hmm chyba trafie... chociaż przyznam, że skoro Sopot to niebardzo mi pasuje 25 - środa...

może 24 - Sopot Papryczka - g. np. 19:00 ??

albo 24 - Gdańsk Krewetka - g. np. 19:00 ??

kruzyk.1.gif

Jako, że nikt nie zaprzecza -

Data spotkania: 24.01.2006

Miejsce: przed wejściem do kina Krewetka

Godzina: 19:00

Kierunek: Cotton - chyba, że na miejscu stwierdzimy inaczej ;)

Będę na bank. Jakby coś mój tel. ****** - po spotkaniu usunę :P

Będę miał na głowie Czarno-białą czapkę z napisem "BlowFly", czarną kurtkę i komórkę w ręku :P

/edit:

na spotkanie na dworzu, na łonie natury radze nie liczyć - https://pogoda.onet.pl/0,189,miasto.html - spójrzcie na dzień 24.01 :angry:

/edit2:

jak pisałem usuwam nr kom. :)

kruzyk.1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności