Skocz do zawartości

Rzeszowski serwis ogłoszeniowy www.RESoglos.pl

RESoglos.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jestem właścicielem świeżego serwisu ogłoszeniowego z Rzeszowa i okolic - www.RESoglos.pl

W serwisie tym możesz bezpłatnie dodawać ogłoszenia, z różnych kategorii np. - praca, nieruchomości, komputery, telefony i inne.

Istnieje również możliwość wykupienia ogłoszenia promowanego.

Jeśli macie jakieś uwagi, informacje odnośnie serwisu - z chęcią się z nimi zapoznam.

resogloslogo.png

Pozdrawia,

RESoglos.pl

!

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cześć.

Będzie Ci na pewno trudno przebić rzeszowiaka. Nawet wysokie pozycje nic nie dadzą - przekonanie ludzi, przyzwyczajenie itd.

Wiem bo też to przerabiałem :D

Ale życze sukcesów ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Drobne uwagi:

1. W regulaminie i kontakcie masz dane dla Siechnic, a nie Rzeszowa.

2. Nie ufam stronom gdzie nie ma ani słowa o ich właścicielu, a jedynie formularz kontaktowy.

3. Nie ma polityki prywatności i innych informacji wymaganych dla stron z reklamami AdSense.

Jeśli są tu osoby z Rzeszowa i chcą dodać ogłoszenie to zapraszam - specjalnie dla was ogłoszenie promowane za darmo.

Jeśli dodasz ogłoszenie i chcesz dostać wyróżnienie za darmo dodaj w treści ogłoszenia na końcu PIO - ja edytuje i dam promowane za darmo.

Zapraszam.

!

Na Operze wyświetla się ok. W szukaj masz tylko "Wszystkie kategorie". Ale ogółem serwis miły dla oka ;)

Moderujesz ogłoszenia? Tutaj wkradł się błąd w tytule.

Chcesz zostać milionerem? Poznaj wyniki lotto.

Szukasz trwałych i wytrzymałych balustrad? Rozejrzyj się za takim produktem jak balustrady ze stali nierdzewnej.

By twoje wnętrza nabrały szyku i dobrego wyglądu kup do nich obrazy olejne.

• 3 tygodnie później...

Właśnie, te kategorię chciałem przenieść, żeby tylko na stronie głównej były na środku, a tak to na podstronach, aby w panelu bocznym były - muszę się tym zająć.

A jak myślisz dodanie jakiegoś ciekawego tła, było by dobrym rozwiązaniem? Ewentualnie może jeszcze dodać jakieś funkcjonalności?

!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności