Skocz do zawartości

Rzeszowski serwis ogłoszeniowy www.RESoglos.pl

RESoglos.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 37
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Mam jeszcze pytanie, czy wszystkim wyświetla się poprawnie strona? Bo dostałem info, że na przeglądarce firefox coś źle się wyświetla, ale jak narazie tylko u jednej osoby także nie wiem.. Z góry dziękuje za info.

U mnie na mozilli jest ok znaczy troche na bokie jezdzic moge ale to nie przeszkadza

a widze coś :) wyśrodkuj całość bo ucieka w lewo ... i na samym dole ucina miasto ..z prawej strony znaczy zrób je tak jak z lewej

Zapraszam do zakładu stolarskiego oferującego między innymi schody drewniane podkarpackie.

Witam serdecznie.

Serwis bardzo mi się podoba. Gdy go ogląam na " Mozilli " to jest wszystko okey, ale jak go włączyłem na " IE " to najnowsze ogłoszenia są zaraz pod reklamą google po lewej stronie, wszystko zjechało na dół...

Ale pozatym jak pisałem wcześniej strona warto uwagi, powodzenia...:)

Hm fakt pod IE stronka się rozjeżdża, ale w obecnych czasach raczej mało osób korzysta z tej przeglądarki. Aczkolwiek postaram się to jakoś naprawić.

A co uważacie ogólnie o funkcjonalności? Np. o funkcjonalności ogłoszenia tygodnia ? Czy to dobry i godny uwagi pomysł, przez normalne osoby, chętne coś sprzedać?

!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności