Skocz do zawartości

zablokowane konto - kupony

kob22

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

dostałem do prowadzenia kampanie adwords, założyłem konto, wklepałem kuponik promocyjny.

Dzisiaj pięknie się okazało, że ktoś wcześniej założył już dla tej firmy konto i skorzystał z kuponu.

Google oczywiście teraz konto zablokowało, a na infolinii pięknie mnie zbywają.

Ma ktoś doświadczenie z nimi w rozwiązaniu tego problemu ? Czy będą się dąsać i nie pozwolą na prowadzenie kampanii z powodu 250 zł ? :)

(L)

Wczoraj z tego samego powodu zablokowano mi konto AdWords. Ten sam przypadek co Twój, a dwa przypadki to już nie przypadek tylko zwiastun nowych czasów:-)

pzdr

----

Sprzedam Publikera, wersja 1.0.4 Biznes. Wystawiam FVAT. Więcej tutaj

Kupie linki i domeny - tematyka: księgowość/rachunkowość + zdrowie/medycyna. Kontakt przez PW

To nie jest żaden zwiastun. Od zawsze na forum walczę ze sprzedażą kuponów bo używanie ich w nie odpowiedni sposób od zawsze kończy się zablokowaniem konta i co więcej przyszłych założonych.

Czytajcie ludzie regulaminy i nie będziecie mieli problemów.

Jeden użytkownik jeden kupon - kupony są tylko na pierwszą kampanie. Nie ważne, że masz drugą stronę i otwierasz drugie konto - jesteś tym samym użytkownikiem - taka mała dygresja

vh1 jeśli były to prowadzone kampanie dla jednej firmy - strony to życzę powodzenia. W Twoim przypadku zablokowane zostaną wszystkie powiązane konta jak i przyszłe konta przez Ciebie zakładane.

Nie ma żadnego e tam. Jeśli chcesz doradzać ludziom łamanie zasad i narażanie ich na zablokowanie kont to daruj sobie wypowiedzi.

Jeszcze raz powtórzę, nie wiedziałem, że jakiś magik z tej firmy bawił się adwordsem. Przecież gdybym wiedział, nie realizowałbym kuponu na marne 2 stówy i ryzykował ruch z adwordsa.

Przelewy na koncie zaksięgowali już po zbanowaniu, może uda się jakoś to konto odbanować.

Udało się komuś odbanować konto ? :wacko:

(L)

• 1 miesiąc temu...

jemu się udało i setce innych. To co mowisz ni jak ma się do rzeczywistości. Korzystalem z kuponu google na swoja strone i strone klienta w porozumieniu z pracownikiem google ktory mi aktywowal oba kupony osobiscie (mialem takie akurat). Powiedzialem ze kazdy do innego konta i tyle. Z tym ze pozniej oplacalem te konta jak sie kupony wyczerpaly.

Ale inna stronke odpalalem kilkukrotnie i luz. Teraz dostalem maila ze google weryfikuje wszystkie konta pod katem reklam (jakos to ujeli nie wazne) wiec mysle ze zaczynaja dokladnie sprawdzac. Ale co sprawdza jak kazde konto na inne dane a reklamy wykasowane?

Bynajmniej ryzyko jakies i chyba spokojnie jest zaplacic co jakis czas

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności