Skocz do zawartości

url-forwarding

witkat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !

Jak możecie, będę wdzięczny za pomoc w sprawie serwera, który użytkuję, ponieważ dodam na wstępie, admin tego hostingu jest niedostępny od jakiegoś czasu. Zresztą to nie jest profesjonalny hosting, po prostu znajomy go założył i m.in. mnie udostępnił konto. A ponieważ serwer jak i admin są w Niemczech, tym bardziej mam kłopot.

Serwer, który użytkuję jest pod IP 212.112.234.111

Do tej pory miałem na to IP właśnie przekierowaną domenę tzw url-forwarding .

Wszystko fajnie grało, ale do czasu jak chyba przez przypadek wykasowałem z katalogu głównego plik .htaccess.

Teraz po prostu nie działa to przekierowanie (url-forwarding) a na dodatek nie mogę wejść na stronę przez IP 212.112.234.111.

Zamiast indexu z mojego serwisu, pojawia się strona tytułowa hostingu.

Dodam, że:

- nie posiadam cpanleu ani innego, po prostu mam konto ftp, dostęp do baz przez phpmyqdmin

- wszystkie pliki jak i sam index są na miejscu

- a z adminem nie gadałem od 2 miesięcy

Dlatego jak ktoś ma pomysł co może być nie tak (najprawdopodobniej chodzi o konfigurację przez .htaccess) będę wdzięczny za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności