Skocz do zawartości

pytanie do katalogerocopywriterów

monsignore

Rekomendowane odpowiedzi

Dobre pytanie :) hehe :blush: może ktoś odpowie co się zajmuje katalogowaniem....

Pozdrawiam

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Unikalnych pisanych z palca, opis z synonimami użyty 10 razy, opis z synonimami użyty 30 razy, opis z synonimami porządny (2-giego rzędu, dużo synonimów) użyty 300 razy?

Każdy ma inną definicję unikalności. :)

Ręcznie skatalogować z wykonanym opisem do SEOKATÓW w ciągu 8h - około 1000 wpisów (bez przerw).

Co do opisów się nie wypowiadam, bo ich nie piszę :) Wolę, żeby zrobił to ktoś, kto robi to profesjonalnie.

Pomijam już kwestie jak głupim człowiekiem trzeba być, żeby pisać oddzielny opis dla każdego kata :P

Ręcznie skatalogować z wykonanym opisem do SEOKATÓW w ciągu 8h - około 1000 wpisów (bez przerw).

Co do opisów się nie wypowiadam, bo ich nie piszę :P Wolę, żeby zrobił to ktoś, kto robi to profesjonalnie.

Pomijam już kwestie jak głupim człowiekiem trzeba być, żeby pisać oddzielny opis dla każdego kata :)

Czyli Ty w jeden dzień możesz ponad 1k zł zarobić wg cennika z Twojej sygny ? XD :)

30 sec na kata to i tak dużo.

Tylko mówię, że mam przygotowany opis, nie piszę go.

To wszystko realny czas, 30 sec - spowodowane moim łączem.

Jak odpalam w FF 8 zakładek katów z grafiką to trochę czekam na wczytanie.

Podstawa to optymalizacja pracy. Jak to zrozumiecie to będzie ok :)

Mam SeoBohatera, ale pisałem o dodawaniu ręcznym, które też trzeba sobie w jakiś sposób upiększyć :)

Od zawsze jestem zwolennikiem małych, prostych rzeczy. Nie mówię, że Seobohater jest skomplikowany, bo

używałem go zanim nie wpadłem na ten pomysł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności