Skocz do zawartości

Sposób na linki ;)

My4tic

Rekomendowane odpowiedzi

I za to Cię lubię.

Nie odpuszczasz do końca.

Tak jak ja ;)

M

Edycja:

A miałem iść spać.

Ale nie, ja nadal pozycjonuję moje pingwiny z podpisu :) Skutecznie zresztą. Już TOP3

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 45
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Użytkownik Lesiu prowadzi jakąś prywatną wojnę przeciwko oprogramowaniu KQS nie nam (jako forum) w końcu wypowiadam się też jako administrator forum i nie mi jako prywatnej osobie oceniać czy ta wojna jest potrzebna komuś więcej niż Lesiowi, bo chyba nie prowadzi jej charytatywnie, może zainwestował 250zł nie wypalił interes i teraz się mści za zmarnowaną fortunę na soft. Tak czy inaczej moje zdanie jest przytaczane w print screnach jakie ów bloger umieścił, niestety szkoda że nie potrafi go zrozumieć, uszanować w tym przypadku najlepszą obroną nie był atak i obraza użytkowników forum. Pójdę o krok dalej niż Mariusz, konto zostaje usunięte. Jeżeli uważasz że to cenzura a nie dobre wychowanie powinieneś przyłączyć się do wojny jaką prowadzi PiS przeciwko ograniczeniom w internecie.

Czas jaki miałbym poświecić na kolejne bez owocne dyskusje z Lesiem wolę zainwestować w rozwój forum które ma służyć wymianie doświadczeń, rozwiązywaniu problemów a nie zapleczem linkującym artykuły.

Prezent na wieczór panieński

koszulka z imieniem fajny prezent na dzień chłopaka

ołówki, ołowki reklamowe, ołówki grawerowane

O, właśnie... Jak coś nie pasuje to cenzura. Jak coś bardziej nie pasuje to usunięcie konta.

Linków wybranych przez siebie w podpisie mieć nie wolno, ale sam wstawiasz linki na PiO. Forum ma służyć wymianie doświadczeń, a nie do linkowania... a co robi rotacyjny SWL w stopce forum? Obłuda do granic możliwości.

Rozumiem Twoja frustracje Lesiu i w zasadzie masz racje, ale nie zapominaj tez o najwazniejszym - na kogo podworku sie bawisz. Chcesz pisac jaki ten KQS jest badziewny to zaloz blog i mozesz pisac wlasnie opinie i nikt Ci nic nie zrobi, ale nie wkurzaj sie, ze komus z wlascicieli Twoje posty nie pasuja i Ci zbanowal konto. Moze ktos z administratorow ma jakas korzysc w tym zeby KQS nie byl krytykowany i dlatego tak sie stalo. Forum jest jego wlasnoscia wiec on decyduje kto ma prawo na nim pisac itp. Nie odpowiada Ci to tam nie piszesz, a nie prowadzisz jakies zaczepki (nawet jezeli masz racje).

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Dla nie wtajemniczonych Lesiu:

- napisał ponad 250 postów dużą część z nich tylko po to aby podlinkować inne swoje artykuły

- został poproszony o nie publikowanie tego rodzaju postów

- w podpisie stopki używał nazwy oprogramowania na które właściciel nie wyraził zgody

- został poproszony o zmianę podpisu

- zmienił na obrażającą użytkowników forum

- dostał kolejną prośbę o zmianę

- nie zmienił

- słowa (podkreślam SŁOWA a nie linki) o które toczyła się cała dyskusja zostały wycięte przez administratora

- ban i usunięcie konta to wynik burzy jaką stworzył Lesiu i dalszego obrażania administratorów forum.

Do Lesia

jak znajdziesz firmę która nazywa się: Prezent na wieczór panieński lub prezent na dzień chłopaka albo ołówki reklamowe i ta firma wyrazi swoją niechęć abym, jej nazwy używał w podpisie podpis zostanie zmieniony. Nie uwłaczaj sam sobie że nie rozumiesz takiej różnicy, wystarczy że już udowodniłeś że nie znasz znaczenia słowa cenzura. Ciekawe czy pozwoliłbyś sobie na robienie takiej wiochy na tym forum ?!

Do Carnagge

jako właściciel forum zapewniam cię że nikt z forum nie ma żadnych korzyści a tym bardziej finansowych, prócz wspólnej wymiany doświadczeń związanych z tym programem. Jedyna korzyść w jakimś stopniu materialna to pkt. w SWLu

Cenzury na forum nie ma kto chce zobaczy nie raz "kłopotliwe" słowa na naszym forum ale piszą je ludzie na poziomie, którzy nie zachowują się jak Trole.

Prezent na wieczór panieński

koszulka z imieniem fajny prezent na dzień chłopaka

ołówki, ołowki reklamowe, ołówki grawerowane

W całej tej sprawie popieram użytkownika Lesiu. Skoro prowadzimy publiczne forum to należy się liczyć z negatywnymi słowami. A na przykładzie linki w stopce użytkownika Lesiu widać iż administratorom tamtejszego forum bardzo się to nie podoba.

Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE

Obie strony mają racje. Bo moja racja jest najważniejsza i jest to moja racja a nawet jak jest twoja to moja jest...

Osobiście chciałbym mieć możliwość wstawienia dowolnego podpisu z dowolnym linkiem

Czasami jednak przyznam sie ze niektóre opinie klientów wolałbym żeby nie były publikowane :)

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

- w podpisie stopki używał nazwy oprogramowania na które właściciel nie wyraził zgody

Z tym to zes wymysli. W taki sposob jak on uzywa to nie musi miec na to zgody, bo wyraza swoja opinie, a nawet jej nie wyrazal tylko linkowal konkretny sposob przejscia z jednego skryptu na inny.

Ja sobie zalinkuje tak - KQS to słaby skrypt

I autor mi moze naskoczyc jak mu sie nie podoba. Lepiej niech energie wlozy w ulepszanie swoich narzedzi niz cenzurowannie ewentualnej krytyki.

Wg. mnie jako administrator mozesz sobie kasowac kogo chcesz jak Ci to nie pasuje. Masz do tego pelne prawo i nie musisz sie tlumaczyc. Natomiast nie usprawiedliwiaj sie, ze jestes obiektywny, bo to ze jednemu userowi nie pasuje stopka innego to nie jest powod do interwencji administracji. Oczywiscie w takim przykladzie jak tutaj mamy, bo nie mowie jak ktos by mial w stopce tresci lamiace prawo itp.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Carnagge to dobrze to ujął, poza tym zacytował kluczowy punkt, w którym zawarte jest sedno sprawy.

Wracając do wątku głównego to czy czasem IP.Board również nie wymaga odnośnika do swojej strony pomimo wcale nie małej opłaty za aplikację?

Wracając do wątku głównego to czy czasem IP.Board również nie wymaga odnośnika do swojej strony pomimo wcale nie małej opłaty za aplikację?

Nie wymaga jeśli zakupisz copyright removal. No Restrictions, możesz dowolnie modyfikować zakupione oprogramowanie.

Jak już ktoś wyżej napisał, w przypadku większości szablonów stron czy skryptów, za usunięcie linku z footer należy uiścić dodatkową opłatę.

logo-sklepu-siteseo-sklep.png
Inwestycja w pozycjonowanie otwiera drogę do wielu nowych klientów – sklep.siteseo.pl « Sklep SEO.
Fora, zaplecza i NAPy - seospot.pl « Linkowanie

W całej tej sprawie popieram użytkownika Lesiu. Skoro prowadzimy publiczne forum to należy się liczyć z negatywnymi słowami.
Zgadza się. Co więcej te negatywne opinie powinny być sygnałem dal autora by coś zmienić w oprogramowaniu będącym przedmiotem tej opinii.
Oprogramowanie, które moim zdaniem już teraz jest lepsze niż KQS, a niebawem je totalnie zmiażdży było w moim podpisie, który został zmodyfikowany przez administrację forum, na którym jesteś moderatorem. Czy właśnie to nie jest śmieszne?
:jezyk1:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Co o tym sądzicie?

Po prostu chcą się pozycjonować kosztem klienta. Mają ponad 5000 wdrożonych sklepów z czego przypuśćmy, że działa tak na prawdę 1% więc ktoś pomyślał, po co wydawać pieniądze na pozyskiwanie linków jak można dać zapis w umowie i korzystać do woli ze sklepów zombie.

W ogóle w zapisie umowy mają, że wymagany link do strony Dreamcommerce której de facto nie ma i konkretny link nie jest podany więc ich wymagania jak się przyczepić to nie są zgodne z umową.

Podsumowując kolejny raz wychodzi słoma z butów, zresztą nie tylko tutaj bo oprogramowania nijak nie da się modyfikować nawet w najdrobniejszym aspekcie nie tracąc przy tym licencji i wsparcia stąd przy wdrażaniu jakiejkolwiek bardziej zaawansowanej grafiki trzeba się na prawdę nieźle nagimnastykować żeby coś osiągnąć łącznie z wprowadzaniem kodu php do szablonów co jest dla mnie chore.

O wydajności i kodzie tego skryptu po dokładnym zapoznaniu się z nową wersją też ani jednego słowa dobrego nie można niestety powiedzieć.

Pozostaje tylko stanowczo odradzić ten skrypt komukolwiek.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności