Skocz do zawartości

Ceny projektow stron www

ProWeb2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

"zart ?"

Nie. dlaczego uwazasz ze zartuje?

"ZUS to 900 zl (nie kazdy lapie sie na promocje od panstwa ) , dolicz jeszcze w tym uproszczeniu, telefon + paliwo =1000. Koszt kolokacji serva itp itd. . Materialy reklamowe, srednio co kwartal 1000zl. Amortyzacje samochodu i sprzetu jaki uzywasz. I nie bedziesz mial pewnie 2/3 realnych kosztów prowadzenia dzialanosci gospodarczej.

Mnie chodz nie nazwalbym mojej dzialalnosci Firma przez duze "F" kosztuje bez tego co wyplacam ludzia kilka niezlych tysiecy a nie mam w tej chwili lokalu i internet mam mega tani."

Racja, ja wpisalem podstawowe potrzebne materialy, reszte mozna oplacic z zyskow firmy.

www.governo.it

sir nimek jak dla ciebie 3 tys to duzo to nawet nieoplaca sie brac za dzialnosc gospodarcza

a tak z godnie z tematem wedlug mnie ceny powinny byc rozne np.

jesli firma lub osoba zamawiajaca storne ma duzo pieniedzy to robi sie jej projekt taki ze wszystko jest tak jak ona chce zgodnie z zasada place to wymagam a jesli ktos ma mniej pieniedzy to robi sie to tak jak latwiej bedzie to wykonac przez programiste czy grafika

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

i moim zdaniem najwiecej jest takich klientow ktorzy chca tylko typowa wizytowke placa za nia dobrze i im to wystarczy duze rozwiania sa dla stron typu heayah czy podobne gdzie nacisk jest kladziony na interakcjie uzytkownika z portalem a dotego nalezy juz skonsktuowac jakis system ale wiekszosci firm w polsce wystacza zwykla strona ktora dosyc ladnie wyglada jest funkcjanalna oraz latwa w poruszaniu a to spokojnie mozna zrobic do 2 tys zlotych

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

kazdy swoj interes prowadzi inaczej...

... ja bym mogl podac swoj sposob, ale.. po co :D

Sprzedam IPHONE 13PRO MAX stan używany sprzedam iphone

praca za granicą, ogłoszenia sprawdzonych pracodawców: praca za granicą
dieta ketogeniczna, przepisy ketogeniczne? Jak wywołać stan ketozy dieta ketogeniczna

Kolego ProWeb2

Kiedy już uda ci się osiągnąć pułap 15.000 20.000 PLN za projekt jestem gotowy, powiem więcej, zdeterminowany wręcz do tego, aby u Ciebie zacząć pracę jak grafik (webdesigner).

Proszę również o taryfę ulgową przy procesie rekrutacji, z racji tego iż jesteśmy, bądź co bądź, użytkownikami jednego forum :D

W tej chwili niestety zmuszony jestem tworzyć więcej za mniej, niż mniej za więcej, a to z tego powodu że nie bardzo w tej chwili kogokolwiek stać na cokolwiek, a Ci których stać ... mają życzliwych znajomych, którzy polecą im odpowiednie usługi, za odpowiednio duże pieniądze.

Dlatego też niestety na chwilę obecną bardziej opłaca mi się zrobić 4 projekty dla przeciętnego Polaka, niż szukać jednego który nie słyszał o Allegro i nie wie że można zmydlić komuś oczy projektami za 50 zł :D

Jest to smutne, wiem, ale zupełnie poważnie, jeśli uda Ci się osiągnąć takie efekty ( jesteś pewny siebie i nauczony doświadczeniem ) to naprawdę jestem skłonny podjąć się pracy etatowej ( 8h przy biurku i przerwa na lunch).

Pozdrawiam

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

Jest to smutne, wiem, ale zupełnie poważnie, jeśli uda Ci się osiągnąć takie efekty ( jesteś pewny siebie i nauczony doświadczeniem ) to naprawdę jestem skłonny podjąć się pracy etatowej ( 8h przy biurku i przerwa na lunch).

Pozdrawiam

Może z innej beczki , apropo pracy 8h przy biurku , nie wiem czy ktoś tu tak pracuje ale ciekawi mnie ile wynosi pensja :D

Marketing internetowy dla firm

Praca grafika wynosi okolo 12 godzin przy takich projektach.

z całym szacunkiem ProWeb2 możesz mi rzucić kilka linków - jestem cikeaw jak grafik w 12 godzin (1,5) dnia robi grafikę do serwisu.

Mi szablon css dla serwisu (taki porządniejszy) zajmuje 2-3 dni a wydaje mi się, że jestem szybki :).

Oczywiscie ze sie uda -> udalo.

Pytanie zasadniczne : w Polsce ? Czy we Włoszech :)

W takich projektach nie jest potrzebny grafik tylko programisci.

Robicie wyszukiwarki czy CMS-y ?

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

we wloszech.

robimy bardziej zaawansowane rzeczy. np. (automatyczny odczyt skanowanych dokumentow, integracja z bankami, listami terrorystow, itp...)

"z całym szacunkiem ProWeb2 możesz mi rzucić kilka linków - jestem cikeaw jak grafik w 12 godzin (1,5) dnia robi grafikę do serwisu.Mi szablon css dla serwisu (taki porządniejszy) zajmuje 2-3 dni a wydaje mi się, że jestem szybki"

Nie mowie o serwisach internetowych tylko o oprogramowaniu.

www.governo.it

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności