Skocz do zawartości

wiejskie.boo.pl

krzysiek2541

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem nowym na tym forum więc się przedstawię - mam na imię Krzysiek, HTML zacząłem się uczyć w grudniu 2010, później cały czas do przodu i teraz radzę sobię z php i mysql oraz CSS oczywiście, dobra, koniec ceregieli.

Chciałbym abyście ocenili witrynę https://wiejskie.boo.pl

Strona to:

informator o grze, poradnik do gry

Strona funkcjonuje dopiero 3 dni, niektóre podstrony nie są zwalidowane, niektóre są, lecz staram się iść cały czas do przodu...

Proszę o uwagi odnośnie witryny.

Pozdrawiam

Trochę mnie przeraża strona główna - wczytywała się u mnie 25 sekund, bo waży jakieś 2 megabajty. Sugeruję fizyczne zmniejszenie tych obrazków. :)

Taak , to może być słuszna uwaga. Choć mnie się wczytuje normalnie i nikt póki co nie narzekał, ale dzięki postaram się to zrobić jak wrócę z wakacji :shout:

Fakt faktem kolorystyka trochę odstrasza, trzeba by było inaczej zbudować menu (za dużo tekstu), oraz zabrać się za górę strony (jakiś banner), ale przynajmniej chłopak pisze to sam, a nie "ściągnąłem joomle, dałem gotowy szablon, dwa dodatki i się tym chwalę".

Sprowadzając auto z zagranicy na pewno będą ci potrzebne tłumaczenia dokumentów. Nie zapomnij o tym.

Spódnice powinny znajdować się w szafie każdej kobiety, która chce modnie i kobieco wyglądać.

Wózki widłowe, zwane również widlakami, to obowiązkowe wyposażenie każdego większego magazynu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności