Skocz do zawartości

OmniSSP

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie bardzo rozumiem... W programie jest opcja eksportu linków od konkretnej daty. Czyli pobieraliście linki ostatnio 1 stycznia no to teraz eksportujecie sobie linki od 1 stycznia czy 2 i macie na liście tylko nowo zaakceptowane wpisy, które pojawiły się od momentu ostatniego eksportu. Taką opcję kiedyś ktoś chciał i taka opcja obecnie jest.

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

ale nie zapisuje daty kiedy ostatni raz sie eksportowalo

a z doswiadczenia wiem ze czasami nadpisze sie stary plik z poprzedniego eksportu, potem sie cos zmodyfikuje i ani data utworzenia pliku ani data ostatniej modyfikacji nie jest wiarygodna :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Tak jak napisano powyżej SB=ScrapeBox, linkuje się to tak jak każde inne linki w tym sofcie.

Ale nazewnictwo nie oznacza, że taki eksport nada się tylko do jednego softu... Najlepiej przejrzeć wszystkie exporty i zobaczyć jak wyglądają bo często bywa tak, że jakiś eksport się potem przydaje w innych softach. Jak jakiegoś brakuje no to też można zagadać i z czasem pewnie się pojawi.

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności