Skocz do zawartości

OmniSSP

Kojotek_OX

Rekomendowane odpowiedzi

niestety to prawda i przy wiekszej liczbie skrzynek oraz maili program jest w stanie sprawdzic tylko sam poczatek

nie mozna przerobic funkcji tak aby przy kazdym wywolaniu crona sprawdzal po jednej skrzynce? trzeba utworzyc nowa tabele w bazie z tylko jednym rekordem zawierajacym ostanie sprawdzone id skrzynki i niech cron sobie powoli jedzie - wtedy bedzie mozna obsluzyc nawet 1440 skrzynek dobowo

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Panowie a jak dodacie adres https://domena.pl/panel.php?a=list&do=update do crona i ustawicie np co minutę dwie no to nie zadziała Wam to tak jak chcecie? Założenie było takie aby tak właśnie działało i dla kilku kont pocztowych tak było, nie wiem jak jest przy 100 czy 300 no bo tyle to nie dodawałem... Czyli przy każdym wywołaniu crona skrypt ściąga tyle ile zdąży w niecałą minutę i tak po kolei chodzi po skrzynkach. Dajcie znać w razie czego będzie się dalej kombinować :)

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

https://domena.pl/panel.php?a=list&do=update

niestety to wymaga to logowania

chyba jednak bedzie musieli dopisac tych kilka nowych linijek kodu bez wykrecania sie ;)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Była ostatnio jakaś aktualizacja? Może jak jest planowana to warto poprawić obsługę na katalogi:

1ls.pl, gcx.pl itp, wszędzie błędnie odczytuje maila podając stronę jako "normalna cena to 55, 35 zł czyli 15 katalogów po 3, 69 zł".

M.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 3 miesiące temu...

czas idzie do przodu a sinookow przybywa - zwlaszcza tych platnych - ze wzgledu ze tam rowniez przychadza na maila adresy zaakceptowanych wpisow chyba czas pomyslec aby dorobic do omnissp ich obsluge - zwlaszcza ze narazie chyba nie ma narzedzia ktore umozliwialoby wyciaganie z nich wpisow - wiec kto pierwszy ten lepszy

sa jakies glosy za? :yahoo:

Była ostatnio jakaś aktualizacja? Może jak jest planowana to warto poprawić obsługę na katalogi:

1ls.pl, gcx.pl itp, wszędzie błędnie odczytuje maila podając stronę jako "normalna cena to 55, 35 zł czyli 15 katalogów po 3, 69 zł".

M.

czy ten soft można uznać za martwy? - dopiero co go kupiłem a tu widze że błędy z przed kilku miesięcy nie poprawione nadal.

Było wiele razy mówione juź ale ok - jeśli są jakieś grupy maili które nie obsługuje program naleźy je przesłać (przeadresować) na naszego maila pomoc@nazwa-sklepu.pl tylko wtedy moźemy dodać nowe szablony - napisanie nam że jakiś katalog płatny nam nic nie mówi

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

Było wiele razy mówione juź ale ok - jeśli są jakieś grupy maili które nie obsługuje program naleźy je przesłać (przeadresować) na naszego maila pomoc@nazwa-sklepu.pl tylko wtedy moźemy dodać nowe szablony - napisanie nam że jakiś katalog płatny nam nic nie mówi

Rozumie ktoś coś z tego bełkotu?

.

Rozumie ktoś coś z tego bełkotu?

tak, jak wyślesz maila dostaniesz undelivery i problem rozwiązany ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności