Skocz do zawartości

Domena istnieje, choć jej nie ma dodanej

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem, dodałem domene do DA, ale coś nie chciała zatrybić, usunąłem ją z panelu, i gdy chciałem dodać na nowo, wyskoczył mi napisać, że domena już istnieje, jak to możliwe? ;/

Domena wykupiona w ovh, serwery dns ustawiłem na szybki-serwer.pl. ale jedyne co pisze na stronie, to to, że apache działa normalnie ;/ i za chiny nie mam pomysłu co zrobić dalej. Miał ktoś taki przypadek, zmieniłem dns-y na ovh, po czym ponownie chciałem dodać do DA i nadal ten sam błąd.

Sprawdzałem pingiem i wskazuje na szybki-serwer ;/

Dobra domena dodana przez BOK, od zmiany DNS mija 24h, jednak domena nadal nie śmiga ;/ https://www.net-developer.pl/ i nie mam pomysłu co jest, katalog ma chmod 755

Edit #1: I znów k... to samo ;/ domenę usunąłem, dodałem ponownie bez problemu. Wylogowałem się z DA, zalogowałem ponownie i domeny nie ma dodanej, jak chcę dodać, ten sam komunikat co wcześniej.

Edit #2 Ponowne zalogowanie do DA i domena jest dodana ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności