Skocz do zawartości

Baza naciągaczy w AdSense

przemeks

Rekomendowane odpowiedzi

aaa przemks - już kumam - nie zauważyłem :shout: Jesteś jego konkurencją ;)

Masz ładne MFA w stopeczce :)

To żadna konkurencja, jedyny, co jest wspólnego to, to że niektórzy internacu przechodzą za pomocą AS na tę witrynę i myślą potem, że to ja okradłem ich z tych pieniędzy. Piszą tym częściej, bowiem strony tego typu nigdy nie podają danych kontaktowych ani żadnej możliwości reklamacji. Przykład taki, bo ten mi się akurat wyświetlił w AdSense, a jak wiesz AS to system reklam kontekstowych Zgredzie ;)

Znieczulica. Jestem przeciwko wszystkim wyłudzaczom a tego typu strony to dla mnie wyłudzacze. Mnóstwo osób się na to naciąga. A że coś jest małą czcionką czy w regulaminie to tylko takie chwyty prawno-regulaminowe. Słyszałem, że UKE ma się tym zająć, więc pewnie niedługo się "biznes" skończy. Póki co jestem za taką listą dla wydawców. Chętnie wywaliłbym reklamy tego typu stronek, niestety nie wyświetlają mi się. Niemniej pomysł super. I od razu można też pomyśleć o dodawaniu do listy stronek z różnymi testami typu kocha - nie kocha. Mnóstwo dzieciaków się na to nacina. A jeden SMS to nierzadko miesięczne kieszonkowe...

ale w regulaminie nie ma małej czcionki.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Jedyne do czego mógłbym się na 100% przyczepić to automatyczne zaznaczanie checkboxa przy zgodzie na regulamin.

Druga sprawa "Aby kontynuować musisz zaakceptować regulamin", imho nie równa się to wcale akceptacji regulaminu.

Ale samo ladning page jest bardzo fajne:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności