Skocz do zawartości

Maciej Kowal - U-SEO Szukam Osób, Które Oszukał W Celu Zgłoszenia Do Prokuratury

MaharaDi

Rekomendowane odpowiedzi

W związku z brakiem zwrotu pieniędzy, które przelałem dla użytkownika STWOR ZIOM na wykonanie prac zleconych, nigdy nie wykonanych użytkownika, prowadzącego także:

stronę https://u-seo24.waw.pl/

profile : MACIEJKA1989, STWOR ZIOM, U-SEO (ciekawe po co mu tyle : )

emaile: stwor_ziom@o2.pl, info@u-seo24.pl, maciej.k1989@gmail.com

konta: allegro U-SEO24 - konto zawieszone, o co chodzi?, goldenline: tutaj, - konto usunięte - o co chodzi?

oraz obecnego na innych forach...

zapraszam do kontaktu osoby, które podobnie jak ja czują się przez STWOR ZIOM oszukane, od których także próbował wyłudzić pieniądze. Na ten moment zgłosiły się do mnie 4 osoby. Im będzie nas więcej tym lepiej, zgłosimy sprawę do prokuratury i urzędu skarbowego.

Przyłącz się do akcji:

OSZUSTOM MÓWIMY "WYPIEP.ZAJCIE Z NASZEGO KRAJU : )"

Najlepsi blacharze i lakiernicy w stolicy? Wysokiej klasy warsztat lakierniczy godny polecenia?

• Odpowiedzi 44
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Możesz mnie do listy dopisać.

Chcialbym wszystkich ostrzec przed uzytkownikiem: STWOR_ZIOM

Jego ogloszenie:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...howtopic=118630

Sprawa ciagnie sie juz 3 miesiace. Wplata zostala dokonana na konto Pana Macieja, raportu jak nie bylo tak nie ma.

Otrzymalem kilka e-maili tlumaczacych dlaczego raportu nie otrzymalem:

13/04 STRIKE nr: 0. Jutro przesylam liste for bo sie przeziebilem

09/05 STRIKE nr: 1. jestem na wyjezdzie jutro przesle raport

16/05 STRIKE nr: 2. Tak pamietam, do konca miesiaca juz skoncze Panu marketing

31/05 STRIKE nr: 3. Wlasnie dzis i jutro mam juz podeslac raport z tego miesiaca :)

Jutro najdalej pojutrze podesle gotowy.

08/06 STRIKE nr: 4. Raport powinien Panu dojsc juz.

15/06 STRIKE nr: 5. Moge o inna poczte do Pana, bo najwidoczniej odrzuca zalacznik mój do Pana.

18/06 STRIKE nr: 6. po 16tej bede na PC to od razu wysle na ten e-mail xxxx@xxxxx.com

24/06 STRIKE nr: 7. OK, zaraz wysle z drugiego PC bo zauwazylem, ze mam trojana i zadna wiadomosc z zalaczkiem nie wychodzi ;/

YOU OUT MISTER STWOR_ZIOM

Ostatniego e-maila wyslalem 06/07 i dalej nie mam odpowiedzi.

Czy myslicie, ze jest to niefortunny zbieg okolicznosci czy raczej przez taki dlugi okres czasu powinienem juz dostac mój raport?

Mam nadzieje Panie Macieju, ze przeczytasz tego posta i grzecznie sie wypowiesz co o tym myslisz?

Moje sklepy online z sukniami slubnymi, wieczorowymi i sukienkami: Suknie Slubne i Suknie Wieczorowe Zobacz też: Portrety ze zdjęć.

Dlaczego do krocset nie googlujecie na temt osoby z ktora chcecie wspolpracowac? Nie moge tego pojac jak mozna byc takim.. nieostroznym

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=863325

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

oldi pisze: (tutaj - strona 42)

u-seo24 ? Zobaczcie na zleceniach. Oj ! Ja walczyłem 4 miesiące :-) Pamiętam, rozmawiałem z Panem Maciejem idąc po ulicy (Po raz piętnasty. Oczywiście o pieniądzach, które szły, szły i nie doszły). Darłem się tak, że wyglądałem jak z Dnia Świra :-) Pomogło. Wypłacił i ... zaproponował kolejne zlecenie. Jak myślicie? Powinienem się zdecydować ?!

Najlepsi blacharze i lakiernicy w stolicy? Wysokiej klasy warsztat lakierniczy godny polecenia?

Cud. Stwor ziom w końcu, po niekończących się wymianach maili przelał wpłaconą zaliczkę, w związku z czym wycofuję się ze zgłoszenia do prokuratury oraz publicznie oświadczam, że nie mam co do niego więcej zastrzeżeń, a ocenę powtarzających się sytuacji (wpłacone zaliczki, brak zwrotu w ciągu długiego czasu, brak realizacji zleceń) pozostawiam sumieniu każdego z czytających. MaharaDi

PS. Dla jasności. Nigdy nie twierdziłem, że stwor jest oszustem, ani naciągaczem, ani kanciarzem, jeżeli ktoś tak zrozumiał moje wypowiedzi, zaszło nieporozumienie ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności