Skocz do zawartości

Ocena trudności frazy

Markuz

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra optymalizacja, nasyć słowem kluczowym max ile sie da i powinno samo wysoko wylecieć - fraza prościutka, możesz zrobić optymalizacją + lekko katalogi/precelki.

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

balcerek -> doświadczenie jest tu akurat cenniejsze od programów do tego typu badań ;)

Weźmy na ten przykład: dostajesz zapytanie od 5 firm każda pyta Cie o 20 słów do wyceny. Jeśli by polegać tylko na programach to 2 dni straciłbyś na wycene :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Niewiem jak mozna mowic o 'wycenaniu' .

Zasade mam taką iż wrzucam frazy i analizuje z grubsza konkurencje + ilosc wyszukan na miesiac i wtedy dopiero oszacowywuje fraze. Jak ciezko bedzie mniej wiecej wbić top. Życie zawsze pokazuje że czasami jest inaczej. Jeżeli strona nie zasługuje na TOPa to nie wbijesz. "Zasługuje" - to jest słowko trudne na dzisiaj ;)

Pozdrawiam

Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!!

PgJ4c.jpg

• 3 tygodnie później...

Przez niecały miesiąc użytkownik początkujący aby mi pomóc w ocenie frazy wykonywał testy. Stworzył dwie strony, najpierw pierwszą na darmowym hostingu, która oczywiście nie posiadała unikalnej treści itp. została pozycjonowana głównie "spamem" - strona nie osiągała za dużych wyników w Google. Następnie początkujący wykupił domenę, która w sobie zawierała podaną frazę i zaczął pozycjonować stronę podobną techniką jak poprzednio. Aktualnie znajduje się on w TOP10, ja zauważyłem stronę raz czy dwa nawet w TOP3. Wniosek - fraza nie była trudna. Wystarczył miesiąc spamowania i strona znalazła się w TOP10. Normalną techniką (white hat) fraza na pewno utrzymała by się w TOP3. Dziękuję początkującemu za wykonanie testu :)

spoko.

dla porządku: stronka darmowa nie była moja: przepraszam autora za małe zamieszanie, które mu ze stroną zrobiłem, ale po miesiącu zawirowań stronka również pnie się w serpach: aktualnie w TOP20 (na starcie była na dziewiątej stronie).

wnioski - jak wyżej

temat uważam za zakończony

pozdrawiam

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności