Skocz do zawartości

Zaplecze

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

Tworzę własne zaplecze. Mam do was pytania. Poczytałem na ten temat trochę wątków. Chciałbym, aby moja stronka poszła w górę na 1 miejsce. A zatem zamierzam zrobić około 30 stron, oczywiście każda na różnym ip. Jaki hosting polecacie, najlepiej, aby był jak najtańszy no i jaki cms? Moim póki co faworytem jest Start cms:)

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Poczytałem na ten temat trochę wątków.
Wiec poczytaj trochę więcej, bo odpowiedzi na swoje pytanie masz "tuż" za rogiem nawet kilka topickow niżej ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wiem, że jest tam topic o cmsach:) Chciałem tylko ewentualne odpowiedzi potwierdzające, że to jest dobry wybór. Co do hostingu to nie był on dawno aktualizowany, dlatego pytam. A i jeszcze jedno, czym linkować zaplecze prócz scraprebox i xrummer(są za drogie dla mnie). Wiadomo, że właściciele katalogów wyczuwają i usuwają zaplecza... Tylko preseela i komentarze jako linki dofollow?

Szukasz szczoteczki do zębów? Sprawdź nowy blog o szczoteczkach do zębów , gdzie znajdziesz rankingi, artykuły.

Wiadomo, że właściciele katalogów wyczuwają i usuwają zaplecza...

Trzeba robić takie, żeby nie wyczuli ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Rusz łaskawie 4Litery do odpowiednich działów gdzie już padły setki takich pytań i setki odpowiedzi ...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności