Skocz do zawartości

Publiker i linki - w ogóle się nie indexuja

fuser

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jakiś czas temu kupiłem Publikera, żeby przetestować jego możliwości. Wrzuciłem do niego jedną stronkę i rozpocząłem publikację artykułów. Publiker pokazuje, że umieścił około 2000 linków, wszystkie były pingowane. Niestety, od czasu gdy wyłączyłem katalogowanie dotychczas google zindeksował cały JEDEN link. Czym to może być spowodowane? Czy to oznacza, ze wszystkie katalogi są zbanowane?

pozdrawiam

Zgadzam się z tym, że trzeba wszystkie wpisy podlinkować. Proponuję jednak sprawdzić, czy one w ogóle są wstawione w danym katalogu. W narzędziach masz do tego program. Wklejasz w nim raport z publikera i adres strony. Po sprawdzeniu program wypluje Ci wszystkie adresy, na których masz umieszczony wpis. To możesz podlinkować czymkolwiek.

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności