Skocz do zawartości

Strona spadła, bo klient nie zapłacił za serwer

k0l3c

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wypozycjonowałem stronę na dobre miejsca z tymi słowami które były potrzebne i wszystko było ok.

Za 1szym razem klient nie zapłacił za domenę i pewien serwis ją wykupił, więc wziąłem z końcówką com.pl (wcześniej było samo .pl) Także praktycznie całe pozycjonowanie musiałem zacząć od nowa. Oczywiście wróciłem na gorsze miejsca ale zawsze to TOP10.

Ale klient nie zapłacił za serwer i strona zniknęła. Podpiąłem domenę do kopi na moim serwerze, ale przekierowanie było raz w ramce, a raz bezpośrednio przez jakieś 3-5 miesięcy, gdyż moja serwerownia miała problem

ze skryptem do DNS`ów ;/ Tak czy inaczej, serwis wypozycjonował się w miarę na te stare miejsca, ale już z adresem mojego serwera dodanym katalogiem w którym sobie leżał.

Teraz klient kupił serwer tam gdzie była domena i przestawiłem wszystko tam, zmieniłem kilka rzeczy, podlinkowałem bardziej, pingowałem backlinki itd. Aktualnie czekam na zaindeksowanie nowej zawartości.

Mam 5e miejsce szukając po nazwie firmy, która jest w zasadzie adresem domeny i mam jedną frazę na 7ym miejscu.

Jak myślicie, czy wrócą pozycje dla reszty fraz? ile to może zająć? wiem, że czasem miesiące, ale pinguję, w sumie zawartość się sporo zmieniła, backlinków jest trochę więc powinno być w ciągu tygodnia?

PS. Jeden z zagranicznych analizatorów wyświetlił mi, że mogę mieć filtr i tak się zastanawiam, bo kiedyś już dostałem na 2tyg. Czy to może filtr? czy index wyleciał przez ten czas? tylko najlepsze, że w drugim przypadku wypadłby dla wszystkich fraz prócz tych dwóch, które wciąż mają dobre miejsca.

Wybaczcie, że ciężko to napisałem, czekam na słowa otuchy :)

penguins.jpg

Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności