Skocz do zawartości

Nowy - piszę magisterkę

minder

Rekomendowane odpowiedzi

:hello: Powodzenia

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

minder napisał(a):
piszę pracę magisterską na temat algorytmów wyszukiwarek

Jak będziesz miał algorytm Google, to daj znać.

:hello:

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

minder napisał(a):
piszę pracę magisterską na temat algorytmów wyszukiwarek internetowych

Szkoda że nie piszesz na temat katalogów internetowych :) ale mimo wszystko witaj na forum :hello:

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

minder napisał(a):
Chodzi o PageRank czy o coś innego?

Tak, o PR (dokładnie o ten wzór), ale to jest ścisłą tajemnicą Google.

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Rafal napisał(a):
Tak, o PR (dokładnie o ten wzór), ale to jest ścisłą tajemnicą Google.

Hehehe, no nie wiem czy taka ścisła tajemnica, znalazłem ten wzór na co najmniej kilkunastu stronach :hello: Bardzo przypomina równanie stanu gazu doskonałego ;) Od tego właśnie wziął się temat mojej pracy: "Wykorzystanie numerycznych modeli procesów fizycznych w udoskonalaniu wyszukiwarek internetowych" :)

minder napisał(a):
"Wykorzystanie numerycznych modeli procesów fizycznych w udoskonalaniu wyszukiwarek internetowych" :hello:

kichnęłaś sowo kiedy to mówiłaś ;)) :mrgreen: witaj :)

minder napisał(a):
Hehehe, no nie wiem czy taka ścisła tajemnica, znalazłem ten wzór na co najmniej kilkunastu stronach

Ale czy to jest TEN wzór?

Mi chodzi o ten, który JEST tajemnicą Google. O ten zmodyfikowany i aktualny. Jestem ciekawy jak on wygląda.

minder napisał(a):
Bardzo przypomina równanie stanu gazu doskonałego

O jaki wzór chodzi?

Ja znam tylko taki: pV=nRT (poziom egazaminu na PW)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności