Skocz do zawartości

Nowy sposób na pozycjonowanie

Namo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na mojej stornie jest formularz kontaktowy. Przez niego dostaję na skrzynkę SPAM, obieram pocztę przez przeglądarkę i mam z góry do dołu SPAM. Nie zamawiałem tego więc jest to SPAM.

Na moim blogu jest formularz komentowania. Przez niego dostaję do PA SPAM, czytam i zatwierdzam komentarz przez przeglądarkę i mam z góry do dołu SPAM. Nie zamawiałem tego więc jest to SPAM.

SPAM = SPAM

ScrapeBox = SPAM

Xrumer = SPAM

Pytanie się o wymianę linków = SPAM ?

Na mojej stornie jest formularz kontaktowy. Przez niego dostaję na skrzynkę SPAM, obieram pocztę przez przeglądarkę i mam z góry do dołu SPAM. Nie zamawiałem tego więc jest to SPAM.

To wyrzuć ten formularz, a skoro go wstawiłeś wiec mozna powiedziec ze zamawiałes.

Na moim blogu jest formularz komentowania. Przez niego dostaję do PA SPAM, czytam i zatwierdzam komentarz przez przeglądarkę i mam z góry do dołu SPAM. Nie zamawiałem tego więc jest to SPAM.

j.w

Pytanie się o wymianę linków = SPAM ?

Jesli zbierasz maile i do nich wysyłasz a właściciel konta Ci ich nie podał to nie "?" tylko "!" -> tak to jest spam

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

To wyrzuć ten formularz, a skoro go wstawiłeś wiec mozna powiedziec ze zamawiałes.

Więc każdy publikujący swój adres e-mail na pkt.pl zamówił SPAM?

widzę że temat pojęcia spamu jest szeroki jak rzeka Colorado. Każdy ma swoje zdanie i każdy spamuje codziennie. Myślę że dzisiejsze pozycjonowanie bez spamu nie istnieje ze względu na popularność XR i SB

widzę że temat pojęcia spamu jest szeroki jak rzeka Colorado. Każdy ma swoje zdanie i każdy spamuje codziennie. Myślę że dzisiejsze pozycjonowanie bez spamu nie istnieje ze względu na popularność XR i SB

twoje widzimisię mało kogo obchodzi. Z prawnego punktu widzenia mogę opublikowac kazdy swoj adres mejlowy a TY MUSISZ najpierw się zapytac czy chce od Ciebie ofertę/porpozycję czy nie.

Ty tego nie zrobiłeś bo uważasz, że nei ma takiej potrzeby. Więc Ci tylko jeszcze raz odpowiem: Ty po prostu musisz tak to wykonać jak literka praw anakazuje. Opublikowanie mejla w pkt.pl nie jest jednoznaczne z pozwoleniem na wysyłanie pierdoletów odnośnie wymiany na witrynie łamiącej każde prawo autorskie...

eot

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Namo się cieszy nie tylko z tego oszustwa, ale o tym jutro, raczej w innym wątku, bo ma jeszcze 40 minut na poprawę w co szczerze wątpię.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

namo też dostałem od Ciebie tą wiadomość i wiesz co.. ciesze się, że pozostała w skrzynce.

doczytaj chłopczyku to: https://spamstop.pl/pl/strony-tekstowe/info...a-handlowa.html

i czekaj na pocztę od zaprzyjaźnionego prawnika :rolleyes:

Widzę żeś cwaniak, więc dla przykładu utrę Ci nos.

[edit]

a te grafiki na swojej stronie to za**b*leś czy masz na nie faktury?

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

mcmagik witaj w klubie - jutro się do Ciebie odezwę. Jeżeli komuś (Namo) wydaje się, że jest bezkarny, bo zrobi małe oszustwo za które się nie weźmie policja, to się myli. Sam się prosiłeś, to teraz zbierzesz plony. Obiecuję.

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

ekhm

i te 400 wychodzacych to bedzie na stronie wyszukiwarki?

Będą w zakładce partners.php (przecie ci dodatkowego linka nie dam w wątku - edit by m_mlody). 90% tych co się odezwało nie wie co to "anchor" i są zadowoleni z wymiany mój link na głównej a ich w partners :-)

no to już tylko mianem chamstwa można określić.... zwykłe bezczelne, żerowanie na czyjejś niewiedzy...

ale widzę, że już tutaj panowie się wzięli do pracy i postanowili utrzeć nosek... Ja osobiście na skrzynkę nic nie dostałem, ale mój znajomy przesłał mi tę 'ofertę' pytając co o tym sądze. Całe szczęście że chłopina nie głupia, i jak nie wie o co kaman, a ma to związek z internetem to pisze do mnie, żeby się upewnić co jest grane :)

Namo się cieszy nie tylko z tego oszustwa, ale o tym jutro, raczej w innym wątku, bo ma jeszcze 40 minut na poprawę w co szczerze wątpię.

Puknij się w głowę zanim nazwiesz kogoś oszustem. Na miejscu Nemo, jeśli wyciągniesz sprawę z mailami (do czego masz prawo) to ja wyciągnąłbym sprawę o zniesławienie.

W akcie wymiany linków żadne oszustwo nie nastąpiło. Obydwie strony wiedziały na co się godzą i dobrowolnie do transakcji przystąpiły. A Ty jesteś tylko pyskaczem, który nie bardzo wie o czym mówi.

też go dostałem i moim zdaniem fachowo napisany mail reklamowy ze wszystkimi informacjami, mógłby przynieść więcej korzyści i chyba lepiej by działał zwłaszcza, że moc linków może nie będzie duża, skoro osoby, które się zgodziły kompletnie nie znają się na pozycjonowaniu:p

Nowoczesna kwiaciarnia internetowa - kwiaty na każdą okazje!

Praca za granicą Praca w Niemczech Praca w Unii Europejskiej Praca w Norwegii

Puknij się w głowę zanim nazwiesz kogoś oszustem. Na miejscu Nemo, jeśli wyciągniesz sprawę z mailami (do czego masz prawo) to ja wyciągnąłbym sprawę o zniesławienie.

W akcie wymiany linków żadne oszustwo nie nastąpiło. Obydwie strony wiedziały na co się godzą i dobrowolnie do transakcji przystąpiły. A Ty jesteś tylko pyskaczem, który nie bardzo wie o czym mówi.

Nie znasz szczegółów, a się wypowiadasz? Byle coś napisać? Ja nie piszę o linkach. Kupiłem COŚ od Namo, okazało się, że tak naprawdę nie ma tego co sprzedał, kasę przelałem, mimo wielu próśb do dzisiaj nie dostałem zwrotu pieniędzy, tylko ciągłe dziecinne wymówki. Jak nazwać tą sytuację?

Widzę namo, że masz kilka kont na PiO..

[...]

ciach [...]

Wiesz malutki człowieczku, nie chodzi o to, żeby ustawiać filtry tylko żyć w zgodzie z netykietą i literą prawa.

Pamiętaj więc chłopcze, że ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.

Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że  grzeszę pychą..

Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności