WebReklama Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Aż mnie korci żeby z tego skorzystać i zobaczyć co oni faktycznie oferują i jakie bedą efekty. No i za max pół roku mam 3 frazy w top 10.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 https://gruper.pl/x.php/1,5293/Cala-Polska-...8926b4034903bc2 Robimy zrzute i dajemy Opony Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dwa inne tematy już są o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimlak Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Zgredziku to już chyba któryś z rzędu temat o tej ofercie no i nie przeczytałeś warunków https://ostry-sklep.pl | https://scyzoryki.pl | https://dobrenoze.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 cholera - skasowac Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Już 180 sierotek wykupiło kupon, później będzie lament na PiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclipse Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 duplikat tematu + opony niestety nie przejdą (regulamin) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclipse Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 inna sprawa to ciekawe jak wygląda reklamacja i co dzieje się jeśli 3 fraz nie będą w TOP10? pomijam że to co gwarantują jest mizerne, bo na pewno wybiją 3 najprostsze frazy a resztę oleją, ciekaw jestem co dzieje się jeśli nie uda się 3 x TOP10 x pół roku? zwracają kasę? jeśli tak będą stratni o 100pln bo połowa idzie przecież dla Grupera a wątpie żeby Gruper po roku chciał komu cokolwiekk oddawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 zgłosiłem temat do skasowania - niestety moderatorzy mają koniec roku szkolnego Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Połączyłem wszystkie 3 tematy w jeden Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 @jimmi jak już jesteś to pomyśl aby dać większą ekipę moderującą bo coraz rzadziej spotyka się modów, a co za tym idzie coraz częściej widać bałagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liso Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Co do ew. reklamacji - wątpie, że któryś z klientów będzie chciał po pół/roku dochodzić ewentualnego odszkodowania za wydane 199 zł. Rozumiem przy kwocie 5400 zł to ma sens ale przy tak małej? Pewnie zapomną za kwartal, iż to wydali.... Obecnie to już ponad 20 000 zl zysku... Jestem ciekawy czy ktoś wykupi i po pół roku przedstawi jak to wszystko wygląda... Widze, iż mało kto wierzy w coś takiego... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 to nie jest zysk Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReTop Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Cytat Gwarantowany wynik wyszukiwania dla 3 z 5 wybranych fraz ... Tanie domeny - Ranking cen domen 2022 - Katalogi NAP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 To mi wygląda bardziej na reklamę i próbę podgryzania/wykańczania konkurencji, niż na próbę bezpośredniego zarobku. Tylko kto pod kim dołki kopie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.