Skocz do zawartości

W google PL jestem na pierwszej stronie a jak wybić na google.com ?

hummer

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wam!

Posiadam stronę, na interesujące mnie frazy na google.pl jestem na pierwszej stronie.

Jednak na google.com nie . Gdy na google.com wpiszę adres swój strony, wychodzi - a więc jest w indeksie.

Jednak jak ją wybić na google.com ? - jakieś zagraniczne katalogi? Jak tak to gdzie je znaleźć?

Wyniki wyszukiwania - About 486,000 results (0.08 seconds)

Czy kiedykolwiek spędziłeś miłe chwile przed ekranem komputera? Internetowa gra Tibia IP Changer pokaże Ci wirtualne krainy które i Ty musisz zwiedzić.

Google.pl jest dla polaków, Google.com jest dla amerykanów, więc pozycjonuj po amerykańsku (amerykańskie katalog etc.) :P

Ta rada sprawdza się w przypadku stron angielskojęzycznych. W przypadku stron polskojęzycznych spokojnie wybijesz w google.com też standardowymi działaniami pozycjonerskimi, bez potrzeby linków z zagranicznych katalogów.

Wiele moich stron jest na część fraz wyżej w google.com niż w google.pl a nie prowadzi do nich żaden link ze strony anglojęzycznej.

A na marginesie: Polaków

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności