Skocz do zawartości

Zarobki adsense za granicą

Darek88

Rekomendowane odpowiedzi

Bo taka jest mentalność, że jakbyś podał ciekawą tematykę to zrobi się mnóstwo konkurencji. To i tak nie ma sensu podawanie jakie są zarobki. Powiem tylko tyle, że tam kliknięcia powyżej 1euro to norma, oczywiście pomijając tematyki rozrywkowe, bo w nich kokosów nigdy nie było.

U mnie kliknięcia powyżej 1 EUR to jednak rzadkość, chociaż pojedyncze dochodzą czasem do 2 EUR.

Średnia za ostatni rok na stronie anglojęzycznej wyszła mi 0,26 EUR za klik i takie stawki mnie w zupełności zadowalają.

Tematyka niszowa, jedna z form aktywnego wypoczynku. Ruch głównie z UK, USA, Kanada.

Krótka ankieta do waszych serwisów zarabiających z ruchu zagranicznego.

1) Ile macie ruchu dziennie średnio (unikalne wizyty)

2) Ile macie z tego EURO średnio

3) Jaka tematyka

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Bo taka jest mentalność, że jakbyś podał ciekawą tematykę to zrobi się mnóstwo konkurencji. To i tak nie ma sensu podawanie jakie są zarobki. Powiem tylko tyle, że tam kliknięcia powyżej 1euro to norma, oczywiście pomijając tematyki rozrywkowe, bo w nich kokosów nigdy nie było.

No może i rację masz z tą konkurencją. Niestety Polacy są zawistni. Postawią coś podobnego a czasem nawet treść podprowadzą. Niestety...

Ja na polskiej stronie mam 0,25 - 0,30 Euro od kliknięcia i nie narzekam. Jeśli już to narzekam na jakieś śmieciowe reklamy prze które czasem trafia się klik za 0,01.

z tego co właściciele jakichkolwiek anglojęzycznych stron tutaj piszą, to szczerze mówiąc zarobki raczej podobne jak w Polsce. Sam nie mam żadnego takiego serwisu, ale 0,2, czy 0,3ojro to nie jest znowu jakieś szaleństwo. Kliki za 0,8-1? w Polsce też się trafiają (nie wiem czy to wina źle prowadzonych kampanii, czy niektórzy tyle płacą)

zdecydowanie najlepsze gry przeglądarkowe online

kurs java programowanie obiektowe

Rynek walutowy i podstawy forex w jednym miejscu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności