Skocz do zawartości

SEO na rynek angielski

Luciano

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Poszukuje kogos kto by sie podja wypozycionowania strony (a raczej narzedzia) https://www.mortgagelabs.co.uk/ na google.co.uk.

Nie znam sie na pozycionowaniu ale podejrzewam, ze w przypadku tej strony nie jest to latwe z uwagi na malo tresci/podstron a google raczej nie bierze pod uwage tak malo istotnych spraw jak uzytecznosc :D

Haslo, ktore mi sie marzy to "mortgage calculator". Niestety konkurencja wydaje sie ogromna.

Mysle. ze ktores z ponizszych hasel moglo by sie nadawac (jestem otwarty na propozycje):

mortgage amortization calculator

loan repayment calculator

loan payments

compound interest calculat

Budzet miesieczny jaki jestem gotow poswiecic na rzecz optymalizacji to 500zl ale to tez moze byc przedmiotem negociacji.

Nie znam sie za bardzo na rynku i trudno mi rozroznic dobra firme od zlej. Co byscie polecali?

społeczność kupująca taniej - www.podgrzej.pl

przeceny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności