Skocz do zawartości

"NETCORP" POZYCJONOWANIE?

Rekomendowane odpowiedzi

a co to za mały problem masz z nimi?

Chodzi o płatności, wysyłali nam co drugą fakturę, a teraz po pół roku straszą windykacją, gdyż nie uregulowaliśmy płatności. Tylko jak mogliśmy je uregulować skoro nie dostaliśmy faktur?

A jaki jest problem? Jeśli pozycjonowanie w tej firmie Ci się opłaca, czyli wydana kasa do Ciebie wraca z nawiązką to jest OK. Kwestia czy nie da się tego zrobić taniej.

no właśnie nie wiem czy się opłaca skoro sami nawalili z niewysyłaniem nam faktur (wysyłali co drugą) i później żądają spłaty. Ja rozumiem, że powinniśmy im zapłacić i to zrobimy, ale w takim razie dlaczego oni nie dopilnowali by faktury do nas doszły?

Ja z kolei nie rozumiem co mają wspólnego z pozycjonowaniem problemy natury księgowej ???

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a co to za mały problem masz z nimi?

Chodzi o płatności, wysyłali nam co drugą fakturę, a teraz po pół roku straszą windykacją, gdyż nie uregulowaliśmy płatności. Tylko jak mogliśmy je uregulować skoro nie dostaliśmy faktur?

A jaki jest problem? Jeśli pozycjonowanie w tej firmie Ci się opłaca, czyli wydana kasa do Ciebie wraca z nawiązką to jest OK. Kwestia czy nie da się tego zrobić taniej.

no właśnie nie wiem czy się opłaca skoro sami nawalili z niewysyłaniem nam faktur (wysyłali co drugą) i później żądają spłaty. Ja rozumiem, że powinniśmy im zapłacić i to zrobimy, ale w takim razie dlaczego oni nie dopilnowali by faktury do nas doszły?

Ja z kolei nie rozumiem co mają wspólnego z pozycjonowaniem problemy natury księgowej ???

jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze;)

kombinuje jak to zrobić, żeby nie zapłacić

Galeria Kawy i Herbaty CZARODZIELNICA - zapraszam po dobrą kawkę i herbatę w Łodzi
Stacja Kontroli Pojazdów Łódź
Druk na szklepanele szklane na ściany, obrazy na szkle

kombinuje jak to zrobić, żeby nie zapłacić

Autor(ka) wątku jasno napisał, że pieniądze zostaną zapłacone, problem jest tylko z "komunikacją".

Jakby nie patrzeć usługa pozycjonowania to również kontakt z klientem i dbanie, aby cała kooperacja przebiegała bez zakłóceń. Jeśli coś kuleje to rzuca to światło na całą współpracę. Nie mniej kluczową sprawą jak wiadomo jest stricte pozycjonowanie - jeśli tutaj nie ma zastrzeżeń to moim zdanie warto przedłużyć umowę i nie zmieniać firmy (zakładając, że pozycjonowanie się opłaca).

Nie ma to jak skuteczna pozycjonowanie od  mediapremium.pl ?

Pieniądze dla mojego pracodawcy to żaden problem, o ile się nie mylę już wszystko opłacił, a zajęło mu to kilka godzin. Tu chodzi raczej o to czy warto z nimi dalej współpracować. Kazał mi się głównie tego dowiedzieć, choć sam zapewne zrezygnuje z tej usługi co wg mnie jest niemądre, ale jak sobie chce... Także dziękuję wszystkim za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności