Skocz do zawartości

Darmowy SEOKatalog - Stronice.pl

Kinger

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Taka ciekawostka. Dodałem wpis do Twojego katalogu. Został on zaakceptowany jak mój gmail napisał 58 min temu. Za ten czas "Odwiedziny robotów:

Odwiedziny yahoo 1 Odwiedziny googlebot 3 " ... Nie powiem "wierzę w to", ale bardzo mnie to cieszy zupełnie tak jak pogoda na onecie, która zawsze wygląda lepiej... wirtualnie.

Tak czy siak dzięki za umożliwienie dodania mi wpisu w tak elegancko wyglądającym katalogu.

pozycjonowanie stron www z Brandbay

Hmmm. Sugerujesz że coś tam przestawiam w wizytach, tak?

Cały "sekret" tkwi w pingowaniu nowych wpisów za pomocą https://mass-ping.com

Możesz sprawdzić samemu na dowolnym seokatalogu jak to działa - po powiadomieniu boty bądź co bądź pojawiają się (co zarejestrują "wizyty botów"), co nie oznacza że od razu zindeksują wpis, no ale chyba nie muszę tego wyjaśniać osobie z tak długim stażem na PiO :)

gdzieś zaginęła...

... i nie mogę wszystkich zaakceptować naraz - maksymalnie po 20 dziennie aby wszystko się zindeksowało więc proszę się uzbroić w cierpliwość z moderacją.

Limit trochę z kosmosu :) Zalinkuj domenę, zgłoś mapy xml, to i 200 i więcej pójdzie ładnie.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności