Skocz do zawartości

Oferta na pozycjonowanie

conradd

Rekomendowane odpowiedzi

o kur**** :Dhttps://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry893432 normalnie to chyba prowokacja :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

no tylko kupować i to z podobną zniżką jaką dawali na tych grupowych zakupach :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

POLAK POTRRRAFI .... OLE :D!!

przelewają pieniądze temu co dał promocję dopiero jak kupon zostanie faktycznie zrealizowany przez klienta.

Że tak po wiem nie wydaje mie sie.

https://www.idg.pl/news/366774/citeampl.all....grupowych.html

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Tragedia :chatownik: 800 * 5 = 4000 fraz do wypozycjonowania :olaboga:

197 zł za rok pozycjonowania 5 słów kluczowych... Schodzimy do poziomu Chińczyków? Niedługo firmy będą za 1zł gwarantować pozycję w TOP1 lub zwrot pieniędzy ;/

Boże...Widzisz to i nie grzmisz :) 3/4 z tego nie otrzyma wyznaczonej pozycji, a 1/4 będzie promować firmę i rozpowiadać za jakie grosze wypozycjonowali stronę.

Idę się napić...Może będzie jakiś kupon pół litra 70% taniej.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Boże...Widzisz to i nie grzmisz :) 3/4 z tego nie otrzyma wyznaczonej pozycji, a 1/4 będzie promować firmę i rozpowiadać za jakie grosze wypozycjonowali stronę.

A skąd ta pewność, że nie będą na tych pozycjach? Chciałbyś, żeby ktoś twierdził, że Twoja firma nie wypozycjonuje 2 fraz w ciągu 5 lat? Firma firmie nie równa, nie wszyscy pozycjonują kilka fraz w roku...

A skąd ta pewność, że nie będą na tych pozycjach? Chciałbyś, żeby ktoś twierdził, że Twoja firma nie wypozycjonuje 2 fraz w ciągu 5 lat? Firma firmie nie równa, nie wszyscy pozycjonują kilka fraz w roku...

Niema co przypuszczać jak coś nie jest zapisane w regulaminie to tego niema .... dla firmy nawet jeśli będzie zupa to 200zł idzie w koszta i tyle łapią się za następną formę reklamy. A ta część klientów którą wypromują będzie tak zadowolona, że będą szukać następnych takich ofert.

Marketingowy majstersztyk.... :P ..... jeszcze trochę i będzie zatrzęsienie takich śmieciowatych ofert.

tylko jedno jest ważne z marketingowego punktu widzenia .... promocja trwa zawsze ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności