Skocz do zawartości

Oferta na pozycjonowanie

conradd

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 33
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdziłem ich ofertę i przeliczyłem "na żywo" tzn zapytałem ich handlowca - o współpracę. Są mega chętni i się nie dziwię - bo oni zarabiają najwięcej.

za kupon za 179zl brutto dla klienta, firma realizująca kupon otrzymuje UWAGA UWAGA UWAGA ( WERBLE .... ) 16,73 zł czystego zysku lol

a następnie z tych 16,73zł musi jeszcze wykonać usługę.

Żeby było śmiesznie: firma wykonująca usługę wystawia fakturę klientowi na kwotę 179zł brutto ( nie oni lol )

dostaje na konto od nich 68zł netto z czego trzeba odliczyć jeszcze dochód 179zł brutto i wychodzi całe 16.73zł :)

To ta kasę dostaje się od razu? Pytam poważnie, bo nigdy tym się nie interesowałem.

w grouper.pl o ile dobrze pamiętam to po 14 dniach.

Ale umowa jest taka, że na luzie mogą tą firmę wykończyć.

Jeżeli ta firma od pozycjonowania nie wywiąże się to wystarczy że klient zgłosi do to citeteam, którzy kierują potem sprawę do sądu. Kary są ogromne.

Niedawno było głośno o pewnym fryzjerze, który zaoferował robienie fryzury na bal czy coś takiego. Sprzedał tyle tego, że:

- co chwila telefon bo każda kobieta chciała się umówić na jutro, telefony uniemożliwiały mu pracę bo co chwile musiał odebrać telefon

- wpadł na pomysł, że by móc obsługiwać ,,normalnych" klientów - na których więcej zarabiał - że będzie tych klientów z groupona umawiał wyłącznie na soboty - natychmiastowo zareagowali prawnicy.

I facet się prawie wykończył, także zakupy grupowe to dobry pomysł ale bardzo niebezpieczny...

edit:

znalazłem artykuł:

https://wyborcza.pl/1,76842,9558172,Postrzy...1&startsz=x

Pozdrawiam,

Kacperek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności