Skocz do zawartości

następny kanciarz

Beerbant

Rekomendowane odpowiedzi

następny kanciarz a z tego co widać ludziki się nabierają

https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php...amp;setsize=200

w nagłówku "domeny na sprzedaż" a w rzeczywistości jest to opcja na możliwość przechwycenie domeny

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie przesadzajmy. Na stronie aukcji jest wyraźny napis (z resztą w tytule mailingu było wyraźnie powiedziane, że to sprzedaż opcji)...

UWAGA! Ta aukcja dotyczy opcji na domenę. Opcja jest trzyletnią usługą dającą pierwszeństwo rejestracji domeny w momencie jej wygaśnięcia. Kupno opcji nie daje gwarancji, że domena rzeczywiście kiedykolwiek wygaśnie.

Nie przesadzajmy. Na stronie aukcji jest wyraźny napis (z resztą w tytule mailingu było wyraźnie powiedziane, że to sprzedaż opcji)...
UWAGA! Ta aukcja dotyczy opcji na domenę. Opcja jest trzyletnią usługą dającą pierwszeństwo rejestracji domeny w momencie jej wygaśnięcia. Kupno opcji nie daje gwarancji, że domena rzeczywiście kiedykolwiek wygaśnie.

listadomen.jpg

jest to typowa zagrywka "sprzedam Ci porsche 911 za 50 PLN ..... tylko, że breloczek :) w mojej opinii jest to wprowadzanie w błąd

Jak myślisz , wejdzie jakiś dziennikarzyna , zobaczy, że allegro.pl jest na "sprzedaż" puści info w świat (bo nie zada sobie trudu sprawdzenia co dalej) i jaja dla brandu są niezłe ...

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

ja zakładam.

edit: beeeeee beeeee bueeeee :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

ja chciałem jakby głębiej dotknąć problemu - tolerując w ten sposób przedstawianie ofert dajemy przyzwolenie na to, że wszędzie robią nas w uja , politycy omijają sami ustanowione przez siebie prawo (patrz omijania zakazu reklam wyborczych), firmy w żywe oczy nabijają inne firmy w butelkę "patrz Sunrise System", cwane adwokaciny wyłudzające kase od właścicieli sklepów internetowych (patrz te klauzule zakazane) i tak dalej i tak dalej ...

i chędoży :P

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

to jest oszustwo :) robienie ludzi w balona...... ;)

Baza stron z wysokim  Page index Authority 41  i  Domain Authority 30
Serwis Ogłoszeń z danymi tele-adresowymi, ofertą oraz linkiem do strony!
Serdecznie Polecamy..Dodaj ogłoszenie już teraz! Nie Czekaj!

Jak dla mnie to wstyd, że poważna firma, jeszcze gościa z tego forum robi coś takiego. Tylko mieć nadzieję, że to jakaś pomyłka...

Ogólnie to nic mnie tak nie denerwuje jak sytuacja kiedy ktoś komu płacę próbuje mnie oszukać, bo nie mam czasu, żeby czytać regulaminy i użerać się z jakimś kreatywnym marketingiem za każdym razem, gdy wydaję 5 złotych.

Bo to jest Polska... tu się pije i kombinuje...

Skoro ci się wydaje, że to typowo "polskie" zagrywki... to sam sobie kupuj w takich, twoim zdaniem "typowo polskich" firmach. Beerbant ma rację, dalej tolerujmy takie cwaniactwo a za parę lat to bez zatrudniania prawnika nie będzie można niczego kupić.

Chociaż tutaj dodano ten napis "opcja" i już nie jest tak źle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności