Skocz do zawartości

Spam oferty pozycjonowania

FiKaS

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepsza fraza firma zegarmistrzowska xD :D

śląskie zegarki lepsze :) tylko kuźwa za cholere nie wiem co to jest , może ktoś ze Śląska mi wytłumaczy jak wyglądają Śląskie zegarki ??? Szukam w googlach i zero informacji ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Najlepsza fraza firma zegarmistrzowska xD :D

śląskie zegarki lepsze :) tylko kuźwa za cholere nie wiem co to jest , może ktoś ze Śląska mi wytłumaczy jak wyglądają Śląskie zegarki ??? Szukam w googlach i zero informacji ....

u nos sie godo na to "zygor", "zygorek" :) ew "busola" ;-)

busola :D ... "kupuje" to ;)

Najlepsza fraza firma zegarmistrzowska xD :)

najlepsze to, że wyceniona jest tak samo jak zegarki a to trochę inna bajka :)

myślisz, że w ogóle nawet spróbowaliby robić fraze "zegarki" ??? :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

jestem prawie pewny, ze nie bo i po co za taką cenę? jak za te pozostałe mają podobne

znakomita odpowiedź - wygrał Pan dwuletnie darmowe pozycjonowanie w firmie SS (FVat przyślemy Panu w ciągu tygodnia) :D

W wyniku konsultacji z jedną ze spółek o której mowa w artykule, nastąpiła jego aktualizacja. Główne zmiany to:

- usunięcie ofert handlowych, ponieważ chronione są tajemnicą handlową,

- odwołanie zarzutów spamu, ponieważ zostały mi przedstawione dowody, na zgodę odbiorcy korespondencji handlowej.

Pozostałe części jak i tytuł artykułu pozostanie bez zmian.

No jak mówiłem , kancelaria prawna jest o niebo skuteczniejsza od działu SEO .... Co nie zmienia faktu "właściwego" doboru fraz / słów kluczowych ... Począwszy na określeniu konkurencyjności fraz na podstawie ilości znalezionych dokumentów w sieci a skończywszy na frazach z zerową ilością zapytań ...

No jak mówiłem , kancelaria prawna jest o niebo skuteczniejsza od działu SEO .... Co nie zmienia faktu "właściwego" doboru fraz / słów kluczowych ... Począwszy na określeniu konkurencyjności fraz na podstawie ilości znalezionych dokumentów w sieci a skończywszy na frazach z zerową ilością zapytań ...

Beerbant, nie myśl, że się boje albo coś podobnego. Nie potępiam firm i ludzi tylko nieuczciwe praktyki. Dostałem dowód na to, że była zgoda na przesłanie oferty, więc zarzut spamu jest nieprawdziwy. Tekst musi być zgodny z literą prawa, pozostałe jego części są niezmienione Co do kancelarii prawnej to się zgadzam, być może ona wypracowuje większe zyski niż dział SEO.

Beerbant, nie myśl, że się boje albo coś podobnego. Nie potępiam firm i ludzi tylko nieuczciwe praktyki. Dostałem dowód na to, że była zgoda na przesłanie oferty, więc zarzut spamu jest nieprawdziwy. Tekst musi być zgodny z literą prawa, pozostałe jego części są niezmienione Co do kancelarii prawnej to się zgadzam, być może ona wypracowuje większe zyski niż dział SEO.

Nie sugeruję w żadnym wypadku strachu :) . SS próbuje zabezpieczać się przed ujawnianiem takich praktyk jak nazwę to "specyficzny" dobór fraz kluczowych" adnotację w stopce :P ale w pewnych przypadkach nawet taki dokument można ujawnić .. Poczekamy na orzeczenie UOiKK czy umowy SS nie zawierają klauzul niedozwolonych (w moim mniemaniu taką może być stwierdzenie, że nie można z nimi zerwać umowy z jakiegokolwiek powodu) ale poczekamy zobaczymy ...

Wydaje mi się, że ktoś kto postępuje etycznie w biznesie nie musi wynajmować armii prawników ani stosować sztuczek prawnych w umowach które żerują na nieświadomości klienta ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności