Skocz do zawartości

Tańsza wersja xrummer

barti4

Rekomendowane odpowiedzi

zoreander przeciecz napisałem gadałem z nimi między innymi na temat scrapeboarda osobiście :P tydzień temu przez parę godzin. Dostałem 100% stwierdzenie, ze projekt jest zamknięty, chyba że zakładasz ze kłamie :cray:

cichcem kupić 3 licki wiec nie opowiadaj mi tu farmazony, jeżeli by projekt nie był zamknięty to na pewno by się skusili na 300 USD

cytat ze Skype :

XXXXXXXXXXX - ja - if you plan to run the sale scrapeboard? whether the project is closed?

oni --------------------------- Yes, unfortunately the program is closed.

gdyby support potwierdził Twoje słowa

a co ma suport do strategij firmy, strategia to dziedzina właściciela. Nie mam zamiaru z tobą dyskutować, widzę wiesz wszytko lepiej :D bo slowa the program is closed. to dla ciebie nic nie znaczą .....

a co ma suport do strategij firmy, strategia to dziedzina właściciela. Nie mam zamiaru z tobą dyskutować, widzę wiesz wszytko lepiej bo slowa the program is closed. to dla ciebie nic nie znaczą .....

Lepiej ochłoń i naucz się czytać ze zrozumieniem. Nie twierdzę , że kłamiesz tylko podaję to co support napisał. Nie próbuję na siłę Wam wmówić że program jest wspierany tylko twierdzę, że jest zamieszanie bo nie ma oficjalnego komunikatu, a support twierdzi co innego. Jeżeli uraziło Cię, że na ślepo nie przyjmuję każdego słowa które ktoś na tym forum napisze to przykro mi ale się nie zmienię.

...

A dzięki, to jest różnica cenowa;) Opłaca się zainwestować, w sensie, czy nadal jest skuteczne? Do linkowania zaplecza szukam właśnie czegoś i podstron. Stąd ten temat:)

Ja rowniez szukam czego darmowego / taniego / z wersja demo.

Na poczatek. Szukam polecenia, ale ciezko mi odroznic marketingowy spam od faktycznych opinii...

Xrummer warto?

I gdzie znajde tutorial jak go uzywac?

• 2 tygodnie później...
Ostatnio zauważyłem w sieci Mini XRumer 2.0 beta. Czy ktoś może go instalował i testował?

Ja testowałem. Jest dość wolny i jest jeszcze mocno niedopracowany, ale moim zdaniem daje radę. Oczywiście jeśli chcesz tym podlinkować duże zaplecze to nawet nie ma co się za to zabierać, szkoda czasu. Ale jak masz typu 10-20 stronek i kredyty (kasę) w jakimś łamaczu captcha to Mini XRumer będzie w sam raz.

Serdecznie polecam profesjonalny serwis drukarek Katowice.

• 3 tygodnie później...

Wynalazłem coś takiego jak darmowy xrummer czyli Mini Xrummer. Działa na forach PHPBB i SMF. Działa i to całkiem nieźle, możliwość używania deCaptcha i innych płatnych systemów lub ręczne przepisywanie kodów.

Trochę mało zoptymalizowany, ale jest skuteczny i przede wszystkim darmowy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności