Skocz do zawartości

[Sprzedam] Lista DARMOWYCH Seokatalogów

Xemix

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam do sprzedania listę darmowych oraz moderowanych Seokatalogów. Baza zawiera 357 pozycji.

Co mam na myśli pisząc "darmowych"?

Lista została dokładnie przefiltrowana, katalogi te przyjmują strony z PR=0 oraz nie wymagają linku zwrotnego.

Co mam na myśli pisząc "moderowanych"?

Oprócz samego znaczenia słowa moderowany katalog, sprawdzałem dodatkowo częstotliwość moderacji wpisów i stosunek akceptowane wpisy/oczekujące. Tak więc katalogi są moderowane w częstym okresie czasu - w bazie nie ma katalogów opuszczonych, których nikt nie moderuje, dzięki temu nie tracisz czasu na dodawanie wpisów bez efektów.

Lista zawiera różne katalogi: od już wiekowych po nowe. Lista aktualna, robiona przez ostatnie kilka (3-4) dni. Wszystkie katalogi oparte są o skrypt Seokatalog i są ogólnotematyczne. Lista do wyboru w dwóch formatach: .txt i .csv. Każdy katalog zapisany jest w formacie: https://katalog.pl/ - dzięki temu szybko dodasz listę do programu "Sprawdzacz Dodania" i sprawdzisz w których katalogach jest już Twoja strona.

Uwaga: Sprzedaję tylko 10 kopii listy

Cena: 25zł

Uwagi:

- nie odpowiadam za listę katalogów oraz działanie poszczególnych katalogów - właściciel mógł zamknąć, zlikwidować katalog - nie mam na to wpływu

- nie odpowiadam za aktualność listy (lista aktualna na dzień 19 lipca br.) - jeszcze dziś niektóre katalogi mogą stać się np. płatne - nie mam na to wpływu

- zabrania się odsprzedaży listy osobom trzecim.

Kontakt:

PW via forum

xemixpl [szympans] gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności