Skocz do zawartości

Branża budownictwo -> Sklep internetowy www.sklep.budohit.pl

eightynine

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do oceny mój chyba najlepszy projekt. Miał być przejrzysty, czytelny, lekki i zarazem sprawiający wrażenie że jest to firma poważna pro. A nie sklepik fejk albo jakis kolejny sklep z naprawdę źle wyglądającym layoutem... Zresztą oceńcie sami

www.sklep.budohit.pl

nietetsy - sote :P

Jestes następną osobą ktora na stronie głownej wrzuciła same obrazki bez żadnej treści. Brak treści powoduje brak możliwości szybkiego i efektywnego pozycjonowania.

Skoro masz kategorie w menu po lewej po co jeszcze duplikowac je w centrum na glównej ? własnie w centrum dałbym trochę tekstów i linki do wewnątrz kategorii aby ładnie to nasycić.

Optymalizacja skryptu i strony niezbędna - dużo mozna by wypisywać: źle generowane znacnziki META, brak opisów kategorii, nie widze menu breadcrumb'owego, indeksowanie rzeczy zbędnych np koszyk i wyniki wyszukania...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

a ja będę bronił sote, wcześniejsze wersje faktycznie były z du**, ale ta najnowsza to już zupełnie inna liga, zwłaszcza cacheowanie robi pozytywne wrażenie

w sklepie sporo można poprawić

* faktycznie mało treści na stronie głównej

* zrób przekierowanie z sklep.budohit.pl na www.sklep.budohit.pl

* zamiast h2 wstaw h1 w tytułach (aktualnie w ogólnie nie ma h1)

* nazwy obrazków mogłyby zawierać tytuły/słowa kluczowe, a nie thumb_[numer].jpg

To tak na szybko, z pewnością sporo więcej by się znalazło

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

nietetsy - sote :P

Jestes następną osobą ktora na stronie głownej wrzuciła same obrazki bez żadnej treści. Brak treści powoduje brak możliwości szybkiego i efektywnego pozycjonowania.

Skoro masz kategorie w menu po lewej po co jeszcze duplikowac je w centrum na glównej ? własnie w centrum dałbym trochę tekstów i linki do wewnątrz kategorii aby ładnie to nasycić.

Optymalizacja skryptu i strony niezbędna - dużo mozna by wypisywać: źle generowane znacnziki META, brak opisów kategorii, nie widze menu breadcrumb'owego, indeksowanie rzeczy zbędnych np koszyk i wyniki wyszukania...

sote jest wyborem szefostwa a mnie jeszcze tu nie było wiem jaki to jest system chociaż ten nowszy jest przynajmniej wygodny w obsłudze...

Kategorie po lewej są zawsze a w centrum na głównej z obrazkami jest bardzo istotne gdyż posród naprawde wielu kategorii ( a będzie ich jeszcze więcej ) łatwiej jest znaleźć interesującą kategorie patrząc po obrazkach.

Zrobię na stronie głównej coś ala aktualności z linkami do wewnątrz...

"Optymalizacja skryptu i strony niezbędna - dużo mozna by wypisywać: źle generowane znacnziki META, brak opisów kategorii, nie widze menu breadcrumb'owego, indeksowanie rzeczy zbędnych np koszyk i wyniki wyszukania..." - i tutaj niestety ale jestem poczatkujacy SEOrozrabiaka, mów do mnie jasniej...

A tak serio to byłym mega wdzieczny gdybyś mi bardziej wytłumaczył co tutaj trzeba zrobić aby było lepiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności