Skocz do zawartości

Kilka pytań o SEO ?

janusz.m

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!Mam swoją stronkę i nie chcę wydać dużo na jej pozycjonowanie, a mam dość wolnego czasu żeby podziałać samemu. Ale mam kilka pytań do Was jako "starych wyjadaczy":)

1. Czy wrzucanie swojej strony do tego typu katalogów w Sprytne Pozycjonowanie coś daje ? Mają te strony jakąś wartość dla Google?

np. kilka z nich https://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...92eeff36c6.html

2. Czy jest jakiś warty uwagi adder darmowy lub do np. 100zł-150zł nie chce za dużo wydawać...

3. Czy używał ktoś Skyfox promotion i uważa że jest godny uwagi ?

4. Jak zrobić dobry tytuł strony: czy np. dla nauka jazdy w Gdyni dobry jest: nauka jazdy, kurs jazdy, prawo jazdy, Gdynia, auto szkoła na każdej podstronie?

5. Czy np. w tytule strony (nauka jazdy Gdynia, prawo jazdy Gdynia) ma takie samo znaczenie jak: (nauka, prawo, jazdy, Gdynia)?

Z góry dzięki za pomoc !

Czy wrzucanie swojej strony do tego typu katalogów w Sprytne Pozycjonowanie coś daje ?

Wszystko coś daje. Jedne linki są mniej wartościowe a drugie bardziej. Każdy link z odpowiednimi słowami kluczowymi jest dobry. Jeżeli jeszcze podlinkujesz wszystkie te wpisy z zaplecza lub dodawarki to będą miały większą moc.

Ad.1 Linkuj nawet do takich katalogów. Zbieraj dodane linki bo później przyjdzie czas aby je dalej wykorzystać.

Ad2. Darmowego brak. Z dobrych automatów to OmniAdd, można jeszcze oko zawiesić nad Publikerem.

Ad3. Nie zawracaj sobie głowy zagranicznymi softami, a na pewno nie tym.

Ad4. Użyjesz dynamicznych tytułów i odpowiedniej treści to takie będziesz miał.

Ad5. Każda podana przez Ciebie fraza to inna fraza, niezależna od siebie.

Bez przesady chłopaki/dziewczyny! Wbrew pozorom aż tak ciemny nie jestem że nie wiem co to zaplecze! Nic na ten temat nie pisałem, ale mam już "aż" 3 stronki zapleczowe:)Ogrom to nie jest ale przecież od czegoś trzeba zacząć :spam: Ale na darmowych serwerach:/

Staram się też wrzucać artykuły do precli chociaż też nie wiem czy ma to dobrego kopa.

Dzieki Mar_Dal za cenne informacje!

2. Seobohater lub Donprecel

4. Tytuł z tego co tu wyczytałem powinien być inny na każdej podstronie i związany z nią tematycznie

5. Wydaje mi się że nauka jazdy Gdynia .... jest lepsze od prawo, nauka jazdy, Gdynia to drugie bardziej nadaje się na słowa kluczowe

Bezgotówkowo auto zastępcze z oc sprawcy na czas naprawy. Jeśli natomiast chcesz kupić tanie OC naprawdę dobra multiagencja. Czy każdy może mieć apartament na wynajem i na tym zarobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności