Skocz do zawartości

TopSolutions- proszę o opinię

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Firma dająca gwarancję pozycji nie zna się na pozycjonowaniu? Większość umów zawieranych jest za efektywność, co jest w przypadku pozycjonowania oczywiste... Dana fraza jest w TOP 10, czyli widać efekty pracy = Rozliczenie za usługę

To tak jakbyś szedł kupić nowy silnik do samochodu, a usłyszysz " Nie daję gwarancji, że 6 bieg będzie wchodził". Klient płaci za pozycjonowanie, więc chce widzieć jego efekty...Jest TOP10, to jest rozliczenie... Nie ma TOP10, nie ma kasy.

Proste i na temat.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

Firma dająca gwarancję pozycji nie zna się na pozycjonowaniu? Większość umów zawieranych jest za efektywność, co jest w przypadku pozycjonowania oczywiste... Dana fraza jest w TOP 10, czyli widać efekty pracy = Rozliczenie za usługę

To tak jakbyś szedł kupić nowy silnik do samochodu, a usłyszysz " Nie daję gwarancji, że 6 bieg będzie wchodził". Klient płaci za pozycjonowanie, więc chce widzieć jego efekty...Jest TOP10, to jest rozliczenie... Nie ma TOP10, nie ma kasy.

Proste i na temat.

chyba nie rozumiesz znaczenia słowa gwarancja (ale to już nie mój problem). Rozumiem, że masz 100% wiedzę na temat algo google, jesteś na 100% pewien, że w przyszłości nie zmieni sie ilość wyświetlanych linków sponsorowanych nad wynikami naturalnymi , i tak dalej i dalej możnaby wymieniać w nieskończoność.

PS

weź sobie do ręki pierwszą lepszą gwarancję na cokolwiek i przeczytaj dokładnie (aby Ci ujawnić napiszę abyś szukał tzw. "wykluczeń")

mam kilka rzeczy z tzw "wieczną gwarancją" ale nie mam gwarancji , że wiecznie będę ich używał (ogarniasz już ??)

efekt nie równa się gwarancja

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

nie podpisuje się umowy, która oferuje tzw. wieczną gwarancję" wyznaczonej pozycji, ale w okresie świadczenia usług rozliczanie w momencie osiągnięcia wyznaczonej pozycji.

Efekt pracy = spełnione oczekiwania, a w przypadku pozycjonowania klient nie oczekuje frytek i hamburgera, ale rezultatów...Czyli osiągnięcia wyznaczonej pozycji.

Klient oczekuje gwarancji, że to za co płaci będzie wykonane... Umowa ryczałtowa ma też swoje plusy, ale rozliczenie za wyznaczoną pozycję również jest formą płatności w przypadku usług pozycjonowania.

Zapraszam na stronę grupy pozycjonerzy24 gdzie realizujemy pozycjonowanie w wyszukiwarce Google

W prawie cywilnym gwarancja odnosi się do gwarancji jakości rzeczy sprzedanej bądź gwarancji samoistnej (autonomicznej), której szczególną formą jest gwarancja bankowa. -

Gwarancja jakości to ogół dodatkowych uprawnień, których zbywca rzeczy lub prawa może udzielić jego nabywcy. Sprowadzają się one zazwyczaj do zobowiązania, że zbywca zapewni nabywcy możliwość korzystania z rzeczy lub prawa bez zakłóceń (np. bez awarii). Są sankcjonowane możliwością żądania przez nabywcę, by zbywca przywrócił rzecz do należytego stanu na swój koszt (tzn. dokonał naprawy albo wymienił rzecz) bądź nawet możliwością odstąpienia od umowy. Jeśli zbywca udziela nabywcy gwarancji nie podając konkretnych jej warunków, mają zastosowanie "domyślne" przepisy o gwarancji z art. 577-582 Kodeksu cywilnego. Gwarancja jest ważnym elementem konkurencji handlowej.

Dobranoc :)

@Gwarancja jest ważnym elementem konkurencji handlowej.

Z tym się zgodzę.

Co do reszty, warto podać źródło tego bełkotu :)

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Wikipedia jest źródłem bełkotu :)

Pozdrawiam

lepsza byłaby nonsensopedia.

A wracając do Twoich "gwarancji" porozmawiałem z paroma moimi klientami i zainteresowali się tymi "gwarancjami" - są gotowi przyjść do Ciebie pod warunkiem, że zagwarantujesz im TOP 1 (w grę wchodzi kilkadziesiąt fraz) - sumy wchodzące w grę przewyższają dobrą pensję dobrego menedżera warunek - w razie niedotrzymania umowy adekwatne kary finansowe (w ramach Twojej gwarancji ma się rozumieć) plus zwrot kosztów (jeżeli dana rzecz nie działa to w ramach gwarancji wymienia się ją na nową albo zwraca się pieniądze , nieprawdaż ?) - ja z tego chcę tylko co miesiąc 10% (ta suma da mi spokojną dostatnią emeryture) .

Dalej podtrzymujesz swoje gwarancje ?? Bo ja się obawiam, że teraz będziesz pieprzył jakieś farmazony :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Po pierwsze - Dyskutujemy, więc zwracanie się w sposób ironiczny nie jest potrzebne i świadczy o kulturze człowieka

Po drugie - Gwarancja, że fraza na którą strona będzie pozycjonowania znajdzie się w TOP 10. W innym przypadku zleceniodawca nie ponosi kosztów pozycjonowania.

Wiem o co Ci chodzi, ale jest różnica między gwarancją usługi, a gwarancją produktów (które mogą się zepsuć jak sam poprawnie stwierdziłeś). Ja zobowiązuję się do wypozycjonowania strony klienta i daję gwarancję, że albo uzyska wyznaczoną minimalnie pozycję, albo jest zwolniony z opłat za moją pracę.

Zaoferowanie takiej gwarancji o jakiej mówisz, byłoby czystym samobójstwem :D

Uważam temat za zakończony, bo raczej nie dojdziemy do porozumienia w tej kwestii, a kłótnia i pokazywanie kto jest większym znawcą, ekspertem itd. Nie jest mi potrzebna.

Tak więc stwierdzam, że masz rację, a ja jestem w błędzie. Pozycjonowanie bez gwarancji jaką pozycję osiągnie klient nie ma sensu.

Przepraszam za ironię, pracuje nad sobą ale mnie to nie usprawiedliwia.

Jednakże dalej twierdzę, że dawanie jakichkolwiek gwarancji na to , że strona znajdzie się na jakiejś tam pozycji jest wprowadzaniem w błąd i stwierdzeniem " na wyrost".

Jedyne co ja mogę gwarantować, to to, że będę pozycjonował zgodnie z posiadaną wiedzą i starał się umieścić pozycjonowaną stronę jak najwyżej w wynikach (a to już jest znaczna różnica w stosunku do określania z góry pozycji dla frazy).

Z mojego etycznego punktu widzenia to jedyna gwarancja jaką mogę dać ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności