Skocz do zawartości

TopSolutions- proszę o opinię

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj dostałem ofertę pozycjonowania mojej strony firmowej (nie muszę mówić chyba której) - gwarancja top10. Jak to ludzie są totalnie bezmyślni i nie dość że spamują, to jeszcze nie patrzą kogo.

standard, co jakiś czas takie bzdety przychodzą nie tylko z tej firmy. Desperaci spamują ile wlezie.

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ostatnio wysłałem do kilku firm prośbę o wyceny strony internetowej mojego znajomego. Top Solutions znalazło się na tej liście. Pewnie oferta przyjdzie na dniach z tym, że trochę poszukałem i widzę, mieszane opinie o tej firie. Uważacie, że warto brać ich ofertę pod uwagę, czy lepiej sobie odpuścić? Nadmienię iż nie chodzi ryczałt, czy abonament. W grę wchodzi rozliczenie za efekty w top10.

Masz miejsce parkingowe które jest czasem zajmowane przez nieproszonych gości? Rozwiązaniem Twojego problemu mogą być słupki oraz blokady parkingowe

a czemu podałeś akurat taką nazwę?:P

Hehe, obie firmy z Wrocka :) Za taki marketing szeptany ktoś powinien dostać od swojego szefa solidnego kopniaka w sam środek d***.

Każda firma któa gwarantuje jakieś pozycje jest oszustem, naciągaczem i partaczem.

Idiotyzm roku.

Kolejny temat o Top Solutions - to już się powoli nudne robi :P Muszę się zgodzić z przedmówcą, od Artefaktu nigdy nie dostałem spamu - ciekawe jak oni zdobywają klientów? z polecenia? z adwords?

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Otrzymałem ofertę od tej firmy. Przykładowa fraza wyceniona na top1 to ok 350 zł, top 5 (czyli ich 2-5) 340 zł, top 10 330 zł. Pierwsze co rzuca się w oczy to niewielka rónica cenowa między pozycjami a w ruchu na stronie już bardzo odczuwalna. Dalej wyskakuje kolejny kwiatek.

Teraz uwaga na zapisy mniejszym druczkiem co oznacza top 10, top 5 i top 1 (cytuję bezpośrednio z oferty)

TOP 10 - obecność Serwisu Internetowego na miejscu 1 na pierwszej stronie wyników wyszukiwania

TOP 5 - obecność Serwisu Internetowego na miejscach 2-5 na pierwszej stronie wyników wyszukiwania

TOP 1 - obecność Serwisu Internetowego na pierwszej stronie wyników wyszukiwania w wyszukiwarce Google

Po zanalizie umowy stwierdzam iż w wielu przypadkach można nieźle się przejechać (za dużo niejasności np przy karach)

Masz miejsce parkingowe które jest czasem zajmowane przez nieproszonych gości? Rozwiązaniem Twojego problemu mogą być słupki oraz blokady parkingowe

dlatego schodki pokroju np 100 zł za top10, +20% za top5 i +40% za top3 to dobre rozwiązanie bo pozycjonerowi "się chce"...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

TOP 10 - obecność Serwisu Internetowego na miejscu 1 na pierwszej stronie wyników wyszukiwania

TOP 5 - obecność Serwisu Internetowego na miejscach 2-5 na pierwszej stronie wyników wyszukiwania

TOP 1 - obecność Serwisu Internetowego na pierwszej stronie wyników wyszukiwania w wyszukiwarce Google

TOP1 - pierwsza strona, TOP10 - pierwsza pozycja?

WTF?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności