Skocz do zawartości

TopSolutions- proszę o opinię

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wcześniej jak czytałem ten dział (kilka dni temu) PiO nie było u mnie w top 20 a szukałem konkretnie na tą frazę, zawsze mogą stworzyć jakieś zapleczowe stronki i zrobić sobie odpowienią opinię i je trochę podlinkować :)

Masz miejsce parkingowe które jest czasem zajmowane przez nieproszonych gości? Rozwiązaniem Twojego problemu mogą być słupki oraz blokady parkingowe

Ostatnio coraz częściej na forum pojawia się kwestia Top Solutions, pewnie dlatego.

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Pytanie o NORIL ?

Pozycjonują mi stronę i chciał bym się dowiedzieć jakim narzędziem mogę sprawdzić czy coś wogóle robią?

Od pewnego momentu jestem średnio zadowolony z osiąganych pozycji a po zamieszaniu w google pod koniec kwietnia lekko pospadało i nic się nie dzieje.. Mam wrażenie że wychodzą z założenia ok nie spadło z top 10 tzn jest dobrze bo jest kasa!

Pisząc na forum oczekując pomocy a nie żebym za to płacił.

Oczekiwałem konkretnej odpwiedzi na co zwracać uwagę, sprawdzając czy firma pozzycjonująca coś robi ze stroną.

Monitoring pozycji na ich stronie mam i widzę jak się pozycję zmieniają lub nie zmienają ale to mało abym wywnioskował czy ich działania są stałe, sukcesywne itp

jeśli część fraz zrobili za pomoca optymalizacji to podgląd linków nic nei da.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności