Skocz do zawartości

TopSolutions- proszę o opinię

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja napiszę tak

Ze spółką TOPSOLUTIONS zacząłem mieć do czynienia zanim nawiązałem współpracę, spamowali moją skrzynkę takimi oto emailami (oryginalne kodowanie znaków z programu - mają coś rozwalone w systemie mailingu)

"Szanowni Państwo!

Państwa serwis internetowy ********** zwrócił moją uwagę tym, şe nie znajduje się na wysokich pozycjach związanych z Państwa branşą w wyszukiwarce Google, przez co internauci nie mogą go odnaleźć.

Przypuszczam, şe poprzez tą sytuację tracą Państwo mnóstwo klientów, którzy potencjalnie są zainteresowani Państwa ofertą."

Nie dość że zasmiecają ciągle mi tym skrzynkę, to jeszcze są strasznie nachalni. Postawoniłem w końcu do nich zadzwonić i rozmowa wyglądała tak

- Dzien dobry dzwonię z firmy ***** otrzymuję od Państwa treści reklamowe

- Dzien dobry, czyli jakie ?

- Przysyłaci mi ciągle "Państwa serwis internetowy...."

- W czym mogę pomóc

- Proszę Pana, dlaczego ciągle wysyłacie mi SPAM ?

- Wysłaliśmy do Pana taką informację, aby Pana serwis mógł być na wysokiej pozycji

- Kto was o to prosił ?

- Słucham ?

- Kto was o to prosił ??

- Nikt

- W takim razie proszę przestać przysyłać do mnie ...

I w tym momencie ten MIŁY Pan rzucił słuchawką...

SPAM tego typu dostraję od tej spółki notorycznie. Jeżeli to jes ich sposób na zdobycie klienta, to pozostaje tylko pogratulować

Nie cierpie spamerów i walcze z nimi na każdym kroku.

Jeżeli ktoś prowadzi działalność z tej samej branży, to może spokojnie przeciwko spółce TOPSOLUTIONS złożyć do sądu pozew o stosowanie praktyk nieuczciwej konkurencji.

Osobiście ja z usług tej spółki nigdy nie korzystałem, nie korzystam i raczej nigdy nie skorzystam.

Stivo

niema to, jak zarejestrować konto na PIO zęby kogoś obrzucić błotem, a później przeciwna ekipa takie same nowe konto - mega zadowolony klient :D Kocham cie Polsko!!!!

no cóż stare "dziady" a bawią się jak dzieciaki... i całą resztę to czytających także uważają za naiwnych, średnio rozgarniętych ludzików ;)

A ja jestem zadowolona z tej firmy,efekty mam całkiem dobre z 15 fraz 10 jest w TOP10 lub TOP5. Na obsługę też nie można narzekać.

Wow no to super, śpiesze więc z zapytaniem o pozycjonowanie.. :)

K. robią jak każdy, proponują min 5 fraz żeby ze 2-3 łatwiejsze były w top 10, powiedzmy 9-10 pozycja, wziąść za to ze 300zł miesięcznie i niech się tak turla.. a jak się pojawi pingwin czy coś podobnego to ajmsory, google zmienia algorytm ale my już na to zareagowaliśmy, pozycje powinny wrócić niebawem

Zaraz, zaraz... nie generalizujmy proszę. Konto na PiO założyłem kilka dni temu, a forum czytam od kilku lat. To, że jestem nowym użytkownikiem nie znaczy, że nie jestem wiarygodny czy też zielony w temacie.

To tak na marginesie, dodam, że nie odnoszę się w ogóle do firmy Top Solutions. Nie miałem do czynienia, więc nie mam zdania.

A ja napiszę tak

Ze spółką TOPSOLUTIONS zacząłem mieć do czynienia zanim nawiązałem współpracę, spamowali moją skrzynkę takimi oto emailami (oryginalne kodowanie znaków z programu - mają coś rozwalone w systemie mailingu)

"Szanowni Państwo!

Państwa serwis internetowy ********** zwrócił moją uwagę tym, şe nie znajduje się na wysokich pozycjach związanych z Państwa branşą w wyszukiwarce Google, przez co internauci nie mogą go odnaleźć.

Przypuszczam, şe poprzez tą sytuację tracą Państwo mnóstwo klientów, którzy potencjalnie są zainteresowani Państwa ofertą."

Nie dość że zasmiecają ciągle mi tym skrzynkę, to jeszcze są strasznie nachalni. Postawoniłem w końcu do nich zadzwonić i rozmowa wyglądała tak

- Dzien dobry dzwonię z firmy ***** otrzymuję od Państwa treści reklamowe

- Dzien dobry, czyli jakie ?

- Przysyłaci mi ciągle "Państwa serwis internetowy...."

- W czym mogę pomóc

- Proszę Pana, dlaczego ciągle wysyłacie mi SPAM ?

- Wysłaliśmy do Pana taką informację, aby Pana serwis mógł być na wysokiej pozycji

- Kto was o to prosił ?

- Słucham ?

- Kto was o to prosił ??

- Nikt

- W takim razie proszę przestać przysyłać do mnie ...

I w tym momencie ten MIŁY Pan rzucił słuchawką...

SPAM tego typu dostraję od tej spółki notorycznie. Jeżeli to jes ich sposób na zdobycie klienta, to pozostaje tylko pogratulować

Nie cierpie spamerów i walcze z nimi na każdym kroku.

Jeżeli ktoś prowadzi działalność z tej samej branży, to może spokojnie przeciwko spółce TOPSOLUTIONS złożyć do sądu pozew o stosowanie praktyk nieuczciwej konkurencji.

Osobiście ja z usług tej spółki nigdy nie korzystałem, nie korzystam i raczej nigdy nie skorzystam.

Stivo

Ma Pan prawo do własnej opinii ale jeżeli przytacza Pan prywatną rozmowę to prosiłbym aby podał Pan również pozostałe szczegóły a nie informacje wyjęte z kontekstu. Zapomniał Pan dodać, że podał Pan zarówno mi jak i koleżance z działu obsługi klienta nieprawdziwy adres mailowy a przecież na Pana życzenie chcieliśmy tylko zaznaczyć aby w przyszłości nie otrzymywał Pan takich maili. Z Pana opisu można wywnioskować, że ma Pan pojęcie o prawie dlatego też dziwi mnie fakt, że nie uwzględnił Pan punktu który mówi, że jest to podanie fałszywego adresu nadawcy oraz tzw podszywanie się pod inną osobę co również jest karalne. Pozdrawiam

@up, widzę że sami zainteresowani śledzą watek aby w odpowiednim momencie dodać jakże obiektywną opinię zadowolonego Klienta z nowego konta :D

Waszą rzetelność i uczciwość potwierdza np https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...p;#entry1051592 a i otym że rozsyłacie tony spamu też wiemy.

Gratulacje.

Co za śmietnik, niech ktoś usunie wreszcie ten temat :piwo:

siwy112: kim Ty jesteś? Jeżeli jesteś pracownikiem tej firmy, to rozmowa nie była prywatna. Zresztą, wypadałoby to zrobić w bardziej oficjalny sposób...

Gwarantowany efekt. 100% satysfakcji lub zwrot gotówki. Tylko teraz profesjonalne pozycjonowanie książek na Twojej półce. 20% zniżki jeżeli masz różową i prostą (wypozycjonowaną) ścianę. Nie pozycjonujemy stron w Google.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności