Skocz do zawartości

Nowy precel

smiechan

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania wpisów na precla, zaindeksowany oczywiście, zrobiony wg wszelkich prawideł sztuki SEO :P

Minimalna ilość znaków w arcie to 1000, wpis może należeć do 2 kategorii, i mieć 3 tagi, 2 linki w treści.

Teksty nie muszą być na poziomie wierszów Szymborskiej ale mają być składne, poprawne gramatycznie i unikalne.

Moderacja codzienna.

Proszę również o opinie o samym preclu.

https://pelneinfo.pl

Pozdrawiam

Zapraszam do dodawanie wpisów na kolejnym preclu:

juzwiem.info

Jak również na poprzednim preclu:

pelneinfo.pl

Poniżej regulamin dla obu stron:

Zabronione jest umieszczanie treści niezgodnych z polskim prawem, niemoralnych lub nieetycznych.

Wszystkie wpisy muszą być poprawne językowo (stylistyka, gramatyka, ortografia), a także unikalne.

Wszystkie wpisy będą przed publikacją będą moderowane.

Po publikacji wpisy będą sprawdzane wyrywkowo w celu zagwarantowania unikalności artykułów na blogu.

Minimalna długość wpisu to 1000 znaków.

W treści posta można umieścić do 3 linków.

Post może należeć do maksymalnie 2 kategorii i posiadać maksymalnie 3 tagi.

Nie należy wstawiać znacznika more - odpowiednia wtyczka sama ucina tekst po 300 znakach.

Dozwolone jest wstawianie hiperłączy nawet na początku wpisu - odpowiednia wtyczka usuwa wszelkie tagi html podczas wyświetlania wpisu na stronie głównej.

Zdjęcia w treści mile widziane :D

Na ten moment rozpoczęte jest linkowanie, także za jakiś czas mam nadzieję, że będzie widać efekty. Mimo wszystko wpisy bardzo ładnie się indeksują, w ciągu minut.

Zapraszam raz jeszcze!

Dołożyłem po jednym tekście do każdego precla jeden o mocowaniu luster bez wiercenia do ściany czy mebli a drugi o malowaniu i taśmach ochronych które mogą być przyklejone do 5 miesiecy i po oderwaniu nie pozostawią kleju.

Mój sklep Sunmight oraz produkty Pferd - przeczytałem forum doceniam linki :-)))

Dołożyłem po jednym tekście do każdego precla jeden o mocowaniu luster bez wiercenia do ściany czy mebli a drugi o malowaniu i taśmach ochronych które mogą być przyklejone do 5 miesiecy i po oderwaniu nie pozostawią kleju.

Czy musisz spamować w ten sposób to forum? To nie Onet.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Lepie prezentować precla jak jest już podlinkowany, bo na słowo nikt Ci już nie uwierzy, że będzie dobrze podlinkowany, bo niestety 98% takich obietnic okazuje się ściemą. Z resztą wystarczy zerknąć na starsze tematy z tego działu - większość z precli nie działa, a te które wiszą mają bl poniżej 100 :), a te które mają większy to głównie spamerskie linki więc i tak są słabe. Zapotrzebowanie jest na mocne, porządne serwisy z artykułami, ale tych jest niewiele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności