Skocz do zawartości

APEL DO WSZYSTKICH

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Mam prośbę do tworzących nowe tematy w dziale Dowcipy.

Nie wrzucajcie tutaj linków do nędznej jakości stron agencji pozycjonerskich albo ofert usług SEO z Allegro czy ZPN. Umówmy się - to nie jest śmieszne.

Wchodząc do działu Dowcipy, ludzie mają nadzieję przeczytać lub zobaczyć coś, z czego będą mogli się szczerze pośmiać.

Różnego typu żałosne oferty na pozycjonowanie nadają się co najwyżej do działu Pogaduszki, chociaż i tak ostatni wysyp tego typu tematów robi się przerażający.

Okej. Pamiętaj jednak, że każdy ma inne pojmowanie dowcipów. Tego się nie da zwalczyć. Wracając jednak do tematu.

Hahaha, ale się uśmiałem. Dobry dowcip! (to oczywiście żart, który nawiązuje do tematyki tego działu).

seowyszbanner.gif

Oczywiście, że każdy ma swój gust, ale można chyba uczciwie stwierdzić, że otwierając kolejny link do oferty pozycjonowania za 20zł czy do oferty sprzedaży e-biznesu na Allegro, nikt się nawet nie uśmiechnie, bo jedyne co pozostaje to z żalem pokręcić głową.

Dowcipy nieodłącznie wiążą się z humorem!

dMien Na szczęście jesteś takim samym użytkownikiem tego forum jak ja i inni, wiec nie mam zamiar z tobą na cokolwiek się umawaic, ustawienie reguł to nie nasz broszka ;) właśnie i to jest cały dowcip.

nikt się nawet nie uśmiechnie

jasnowidzem jesteś czy pozycjonerem,?

Dowcipy nieodłącznie wiążą się z humorem

niektóre oferty tego typu mocniej związane z humorem jak czołowe kabarety które za to trzepią kasę, wiec odpuść sobie,

A może to twoja oferta tu jest i ty taką rewolucje chcesz zrobić, to napisz jaka pośmiejemy się jeszcze raz :)

Jeśli śmieszą Was oferty na pozycjonowanie za grosze, to każdemu z osobna współczuję.

Może wytłumaczycie mi, co konkretnie jest w tym śmiesznego? Bo dla mnie to jest jedynie żałosne.

Oczywiście, fajnie jest popatrzyć jak ludzie się wygłupiają z cenami, ofertami itp, ale do tego można by założyć jeden zbiorczy temat w Pogaduszkach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności