Skocz do zawartości

[startup] - OmniPlusJeden +1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobra dzięki. Już wszystko działa. Wchodzi się w profil Google, klika na +1 i z boku po prawej stronie trzeba kliknąć 'Edytuj" i dopiero wtedy się ukazuje dodatkowe okienko do akceptacji. Po akceptacji w Google od razu wskakuje do systemu Omni+1 po odświeżeniu strony.

:)

W dłuższym okresie czasu "zabawa" bedzie coraz niebezpieczniejsza , osobiście boje się podłączać strony klientów pod to , wolę " nie poznawać jak wysoko sie było dopiero po upadku" :) , ale kibicuje twórcom :)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

W dłuższym okresie czasu "zabawa" bedzie coraz niebezpieczniejsza , osobiście boje się podłączać strony klientów pod to , wolę " nie poznawać jak wysoko sie było dopiero po upadku" :) , ale kibicuje twórcom :)

No myśmy też odpieli HellBuzz.pl ;) Został .com i inna strona. Trochę robi się jak hazard.. nie wiadomo jak daleko można się posunąć :P

Ktoś wie czy facebook tez monitoruje kto i jak klika w Like-a? (z facebookiem nie widziałem żadnych informacji o blokowaniu itd.)

PS. w systemie widzę +20 googli, a na stronie +8. Wiem ze są te cache itd. ale nie powinno tak długo odświeżać. Chyba że ktoś odkliknął :/

HellBuzz.pl - zdobywaj lajki, +1, głosy w konkursach! Zapraszamy!

logo_150.png

Są w systemie "cwaniaki" co oszukują - niedługo wychodzimy z fazy beta i zaczniemy eliminować wszystkich kanciarzy (nie zależnie od tego czy znamy profil czy nie jest na to bardzoooo skuteczna metoda)

Co do Like z FB tam nie monitorują tego skąd przychodzą like ale pewnie też przeniesiemy na wszelki wypadek na plik pośredniczący ten przycisk

Kolejny będzie "ptaszek" w systemie gdzie też będzie można oddawać swoje głosy :)

Pozycjonowanie Stron Nie dla Leszczy ;)

I na koniec - punktacja. Za kliknięcie w like otrzymuję 1 punkt, jeżeli ktoś kliknie w mój link, to tracę 3 punkty, a gdzie się podziewają 2 punkty? Te 2 punkty to zapłata dla Was za skrypt? Troszkę to chyba niesprawiedliwe. Inne systemy mają przelicznik 1:1 i to wg mnie jest ok.

A skąd wiesz ile system zabiera za klika w like ?

Sprawdzimy to ale raczej nie ma takiej sytuacji

Na podstawie Twojej wcześniejszej wypowiedzi :jezyk1:

Like z FB

- koszt 1 like 3 pkt (na czas testów 1 pkt)

Wnioskuję, że za 1 like zabierane są 3 punkty.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

504 Gateway Timeout

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności