Skocz do zawartości

[startup] - OmniPlusJeden +1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Teraz działa widzę już OK, ale z godzinę temu to raz działało, raz nie i po paru klikach był komunikat, który wkleiłem wcześniej.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Czy w tym systemie da się w jakiś sposób zresetować hasło? Cały czas wyskakuje mi błędny adres email (po naciśnięciu entera). PRzycisk OK w resecie hasła zdaje się w ogóle nie działać. Mam problem, gdyż zapomniałem hasła do systemu.

PS A może moje konto zostało wykasowane, a ja o tym nic nie wiem?

seowyszbanner.gif

@soprano

Konto nie zostało skasowane, reset hasła już działa. Na maila przyjdzie nowe losowe hasełko. Można je potem zmienić z poziomu panelu po zalogowaniu.

@Rzezniczek

Już powinno być ok, googielek zmienił troszkę tą stronę i błędnie zaczęła działać weryfikacja...

Nowości :

Dodawać można strony FB, w takim wypadku nie ma konieczności wgrywania żadnych pliczków i zbieramy tylko "lajki fejsbukowe" dla naszego fan page-a. Proszę też nie mylić opcji dodawania adresu do swojego profilu na FB w dziale "Moje konto" (ten adres nie jest like-owany) z nową funkcjonalnością, czyli dodaniem fan page-a w dziale "Moje strony -> Dodaj domenę / stronę FB".

Potwierdzone plany na dalsze funkcjonalności to :

1) edycja dodanych stron

2) możliwość wyboru czy chcemy zbierać +1 i "lajki" dla dodawanej domeny czy tylko jedno z nich... w drugim wypadku także nie będzie potrzebny żaden pliczek wgrywany na domenę

edycja: literówka

banner_crm.pngbanner_adw.pngbanner_add.png

Jak to jest z tą stroną www i funpage? Jeśli podało się stronę www jest ona przypisana do funpage? Bo dodałem stronę, w panelu są dodane like do strony, a ilość like ciągle taka sama.

Wyjaśni mi to ktoś łopatologicznie?

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

Mało użytkowników = mało kliknięć. Bardziej możesz liczyć na kliknięcia "Google+1" niż "Lubię to".

To mi pomogłeś...

Więc powoli doszedłem do tego (nie wiem czy mój wniosek jest słuszny) że osobno lubi się fanpage a osobno stronę www (przez like button). Tak to działa? Może mo ktoś wyjaśnić różnicę? Googluję i jakoś słabo idzie mi znalezienie takiej informacji.

Uroczystości rodzinne

Pięknie wykonane Zaproszenia ślubne ręcznie robione w rewelacyjnych cenach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności