SEOstuff Opublikowano 7 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Innym rozwiązaniem może być nadanie ID, dla każdego innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka22 Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 No wrzuciłam kilka tekstów o dietach, zostały zaakceptowane, teraz tylko czekać na zyski:) Jestem Marta i nie mam 22 lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 ja nieco z innej beczki. chciałem kupić troche tekstów na zaplecza - wpłaciłem pieniądze via dotpay a nie ma ich jeszcze na koncie (wpłacałem wczoraj) czy to normalne? dodam , że już wczoraj dostałem info od dotpay o pozytywnym wyniku autoryzacji wpłaty wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojciech Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Nadal brakuje statystyk z jakiej tematyki teksty najlepiej się sprzedają i rankingu wyszukiwanych słów kluczowych - takie wskazówki są bardzo pomocne i na pewno sprzedaż tekstów by wzrosła Pyszne blogi kulinarne :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paq Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Cytat dodam , że już wczoraj dostałem info od dotpay o pozytywnym wyniku autoryzacji wpłaty Normalne. Napisz do supportu to zaksięgują pieniądze. Nie wiem z czego to wynika. Masz Ducati? Patrz sklep Do Dukata | Agencja SEO Paq Studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik_waw_pl Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Tak sie podpytam, jak idzie, jak finkcjonuje TextMarket - proszę o obiektywne opinie. ---------------------------------------- Wczasy Egipt, Urlop w Turcji Imieniny obchodzą..... - złóż Życzenia imieninowe Przygotuje unikalne teksty turystyczne, kontakt - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 To sobie sam sprawdź. Wpłacasz -> szukasz tekstów -> kupujesz Wrzucasz teksty -> czekasz na akceptację -> czekasz na kupca -> dostajesz $ na konto -> wypłacasz Teksty przyzwoitej jakości, zależy też w sumie od kogo kupujesz. Nie warto kupować od tych co dopisują 5znaków więcej by tylko przejść na drugi próg cenowy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomocnik_waw_pl Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 a jakie jest zainteresowanie kupujących? coś doczytałem się ze jeden z kolegów sprzedał 8% - reszta poszła w zaplecze -------------------------------------- Wczasy Egipt, Urlop w Turcji Imieniny obchodzą..... - złóż Życzenia imieninowe Przygotuje unikalne teksty turystyczne, kontakt - PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojciech Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Jak trafisz z tematyką to arty ładnie się sprzedają. Szkoda, że jest mało zamówień na teksty, bo można całkiem dobrze na nich dorobić - może coś się ruszy jak Textmarket wystartuje z reklamą giełdy, bo na razie jakby cisza w tym temacie. Pyszne blogi kulinarne :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inka22 Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Na ten moment nie mam czasu pisać do serwisu, wrzuciłam więc testowo chyba ze 20 tekstów jakieś 2 tyg. temu, 5 artów się sprzedało w tym chyba dwa powyżej 2000 znaków. Tematyka typowo kobieca. Jestem Marta i nie mam 22 lat:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remiss Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Mało zamówień, bo zdaje się serwis nadal w wersji beta i dostęp na zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RiT Opublikowano 1 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2011 Prośba do prolinka, czy dałoby radę wprowadzić statystyki najpopularniejszych tematów, znacznie ułatwiłoby to pisanie. pozdrawiam Blog o optymalizacji i projektowaniu stron internetowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubarty Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 W październiku poszły mi dwa teksty, to znaczy dostałem maile z powiadomieniem o sprzedaży, ale w textmarket.pl nie jest to w ogóle odnotowane, teksty nadal widnieją jako niesprzedane. Napisałem do serwisu, ale ciekawy jestem, czy to jakaś pomyłka, czy inni też tak mają- maile były dwa razy, w kolejne dni. ćwiczenia na brzuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolink.pl Opublikowano 6 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Inka22, zatem w 2 tyg sprzedałeś 20% wszystkich wgranych tekstów. Serwis się rozwija i będzie tylko lepiej. Remiss, powoli wychodzimy z bety. Usunęlismy wiekszość błędów w Textmarket i zaczynamy reklamować produkt. RiT, statystyki wprowadzone. Proszę bardzo: https://textmarket.pl/statystyki.html Grubarty, tak jak pisaliśmy w mailu - wprowadziliśmy spory pakiet poprawek i robiliśmy testy. Dlatego niektórzy użytkownicy otrzymali testowe wiadomości, za co przepraszamy. Dziś wdrożyliśmy w TextMarket duży pakiet poprawek, które powinny ułatwić życie i codzienną pracę z TM. Prede wszystkim na giełdzie pojawiły się statystyki: https://textmarket.pl/statystyki.html Umożliwiliśmy Wam także przeszukiwanie bazy textmarket po kategoriach, bez wpisywania frazy kluczowej. Wystarczy zaznaczyć wybraną kategorię w wyszukiwarce i kliknąć "szukaj". Mamy nadzieję, że dzięki temu dotarcie do wielu ciekawych artykułów będzie prostsze. Dla wygody kupujących dodaliśmy także możliwość pobierania tekstów (wszystkich z wybranego projektu lub zlecenia). Poza tym wprowadziliśmy cały szegeg mniejszych lub większych poprawek i udogodnień takich jak np. poprawienie działania wyszukiwarki, czy rozbudowanie FAQ i dodanie najważniejszych informacji w różnych miejscach giełdy. Oczywiście cały czas czekamy na kolejne propozycje zmian i udogodnień Jednocześnie z wielką przyjemnością informujemy, że rozpoczynamy właśnie kampanię reklamową, która przyciągnie do TextMarket.pl nowych copywriterów i kupujących. Prolink.pl - giełda kupna sprzedaży linków tekstowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojciech Opublikowano 6 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Faktycznie coś się ruszyło przybywa zamówień, co mnie bardzo cieszy Po zmianach w menu "Sprzedaż artykułów" przycisk "Dodaj grupę" jest źle wyświetlany, więcej niż połowę przycisku ucięło Pyszne blogi kulinarne :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.