osablood Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Na to czekałem - statystyki Szkoda, że regulamin i faq nie są aktualne. Szczególnie ten punkt "7. Wynagrodzenie wypłacane będzie Autorowi po każdorazowym zgłoszeniu Autora przy zgromadzeniu co najmniej 20 złotych na koncie Wydawcy." w formularzy zgłoś wypłatę widnieje wymóg pola min. 100 zł oraz w FAQu odbija adres e-mail (nie istnieje) w tej linijce "Aby uzyskać szczegółowe informacje, dane do rachunku lub faktury – wystarczy napisać na adres textmarket@textmarket.pl ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piomoo Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 jest chyba jakiś problem z możliwością ściągnięcia artykułu, zaraz po jego zakupie (przynajmniej u mnie ściągany plik jest pusty). wywóz gruzu - dla tych co remontują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolink.pl Opublikowano 7 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Vojciech, dzięki za wskazówkę - poprawiamy. Osablood, limit 100 pln jest we wszystkich produktach spółki. Jeśli komuś wyjątkowo zależy na groszowej wypłacie rzędu 20 pln - możemy pójść na rękę. Prosimy o kontakt w takim przypadku. Błąd w FAQ oczywiście poprawimy. Piomoo, wyślij proszę nazwę i ID artykułu na PW. Sprawdzimy szybko. Prolink.pl - giełda kupna sprzedaży linków tekstowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vspak Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 też dziś zakupiłem 3 teksty na raz i jak dałem pobierz to miałem plik 93280948qw098er09q8094e82q83402testowa_nazwa.txt i był pusty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Prolink.pl napisał(a): Osablood,limit 100 pln jest we wszystkich produktach spółki. Jeśli komuś wyjątkowo zależy na groszowej wypłacie rzędu 20 pln - możemy pójść na rękę. Prosimy o kontakt w takim przypadku. Błąd w FAQ oczywiście poprawimy. Jasne, że lepiej groszowo nie wypłacać. Warto jednak, żeby regulamin pokazywał stan faktyczny, chyba, że wcześniejsza kwota była na potrzeby fazy beta. Nie narzekam tylko przekazuje wiedzę dla innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojciech Opublikowano 8 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Czy planujecie uruchomić program partnerski? Pyszne blogi kulinarne :o) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolink.pl Opublikowano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Vspak, problem z pustymi plikami został naprawiony. Osablood, masz całkowitą rację. Zrobimy odpowiednie update'y. Vojciech, oczywiście - wymaga to jednak trochę czasu. Informujemy szczególnie copywriterów, że w związku z aktywną kampanią promocyjną ruch w serwisie znacząco wzrósł. Zachęcamy zatem do pisania jakościowych tekstów lub wgrywania artykułów, które "leżą w szufladzie". Już wkrótce kolejne update'y. Prolink.pl - giełda kupna sprzedaży linków tekstowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spookypld Opublikowano 17 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Jako osoba pisząca teksty jestem bardzo pozytywnie nastawiony do Textmarketu. Mam jednak kilka uwag. 1. Chyba jest błąd w adresie e-mail na stronie https://textmarket.pl/faq.html Cytat textmarket@prolink.pl.pl 2. Brakuje mi ocen użytkowników. Byłoby to korzystne dla zamawiających artykuły. Jako zamawiający wolałbym wybrać użytkownika z dużą ilością sprzedanych tekstów oraz wysoką jakością odzwierciedloną np. przez system oceny. 3. Brakuje mi statystyk najczęściej poszukiwanych tematyk artykułów zarówno pod względem kategorii jak i słów kluczowych. W ten sposób mógłbym znaleźć jakąś swoją niszę do której opłacałoby mi się pisać i miałbym większą pewność, że moja praca opłaci się. To tyle odnośnie moich negatywnych uwag. Pozytywnych nie będę pisał EDIT: Widzę, że statystyki są na stronie https://textmarket.pl/statystyki.html, ale: a. nadal nie ma statystyk słów kluczowych. b. brak linku do statystyk z poziomu strony głównej / panelu. Made In 3W - Małe Moje Miejsce https://napiszemydlaciebie.pl/co-to-jest-copywriting/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunitas Opublikowano 20 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Dalej nie można usuwać sprzedanych artykułów. Ostatnio piszę o finansach na obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolink.pl Opublikowano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Spookypld, 1. Poprawione. Dzięki! 2. Masz rację. Wprowadzimy dane o Copywriterze w wyszukiwarce tekstów. 3. Statystyki są dostępne w panelu dla sprzedających. Jeśli widziałbyś to inaczej - zaproponuj proszę dokładnie co chciałbyś mieć w takich statsach jako kupujący. No i zawsze tak jest... O pozytywach w Polsce się nie pisze ) Bunitas, sprawdzamy - dzięki za uwagę. Trwa kampania promocyjna Textmarketu na PiO Copywriterów zachęcamy do wgrywania tekstów. Zarobki Copywriterów rosną z dnia na dzień! Prolink.pl - giełda kupna sprzedaży linków tekstowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomadowy Opublikowano 25 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Statystyki wyszukiwanych fraz - to są najważniejsze statystyki o jakie może prosić copy Prezydencki, Darmowy Katalog Stron, Tania drukarnia internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodhistawa Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Zróbcie PP to poszukam copywriterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osablood Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Z dnia na dzień coraz więcej użytkowników. Widać, że kampania przynosi efekty. Znacznie więcej artykułów sprzedanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@wel Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Pytanie mam takie, w związku z tym, że zalega mi trochę niewykorzystanych tekstów: Czy mogę wystawić teksty na sprzedaż ale jeśli w międzyczasie znajde chętnego na te teksty gdzie indziej to wycofać je z textmarket? U kobiety ważniejsze są oczy niż piersi - kobieta bez oczu wygląda gorzej. Polecam montaż anten legionowo - najlepszy montaż i serwis anten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nomadowy Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 grupy: x / WSTAWIONE ARTYKUŁY: x / sprzedane artykuły: x / łączne przychody: xx,xx PLN Tego właśnie mi brakuje. Mam sporo grup i nie za bardzo nie chce mi się liczyć Mogę liczyć na wstawienie? Prezydencki, Darmowy Katalog Stron, Tania drukarnia internetowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.