Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Za każdy tekst 1000 znaków
Liczone ze spacjami czy bez? Spacja to też znak; przeważnie wychodzi i tak kilka znaków więcej, ale można uściślić.

W regulaminie zauważyłem kilka mało istotnych literówek:

artykuly -> artykuły

konkurencjnych -> konkurencyjnych

Artykuly -> Artykuły

artykułow -> artykułów

Artykulach -> Artykułach

Zamawiajacymi -> Zamawiającymi

Ogólnie to fajnie się zapowiada bo każdy może pisać (a nie jak w podobnych projektach tylko pracownicy firm, a przy tym jest jakaś gwarancja jakości dla kupujących). 2,7 zł to nie jest jakoś dużo, ale jak na dobre jakościowo "precle" i patrząc na niektóre zlecenia (1 - 1,5zł) to może być; zwłaszcza, że ktoś bierze na siebie problemy ze zleceniem.

Fajnie by było jakby ktoś wytłumaczył dokładniej jak z wypłatą dla osób fizycznych. Tzn. jak ma dokładnie wyglądać ten rachunek (może jakiś wzór? fajnie by było jakby można było załatwić to emailem a nie słać pocztą, ale jeśli takie prawo to trudno), jak to jest z podatkiem i PITami (ile się odlicza itd). Tak, aby każdy początkujący nie miał z tym problemów prawnych.

A, i poproszę o zaproszenie, jeśli jeszcze są wolne.

468x60.png

Textmarket: zarejestruj się i kupuj oraz sprzedawaj teksty SEO

Ja na razie czekam czy w ogóle ktoś te teksty kupuje, bo na razie mam wrażenie że nie bardzo, chyba że źle branże wybrałem (lokaty i finanse / prawo jazdy). Najśmieszniejsze jest, że napisałem 6 tekstów tak na początek, z czego 1 został niedopuszczony (??) w mailu otrzymałem informację

"- Nieunikalna treść

- Liczba znaków mniejsza niż 1000

- Brak praw do treści"

a śmieszy mnie tym bardziej, że wszystkie teksty spełniają 3 powyższe kryteria, więc hmm..

Produkty konopne https://konopnysklep.com.pl/21-krople-cbd oleje, krople i ekstrakty z kwiatostanów zawierające cenne kannabinoidy CBD i CBG
Potrzebujesz solidnego fachowca?
https://elektryka-szczecin.pl - Systemy alarmowe, monitoring oraz inteligentne instalacje.

A może z czasem wprowadzicie opcję różnych stawek za różnej jakości teksty? Bo może będą też chętni na kupowanie tekstów na oficjalne strony internetowe?

Jestem całkowicie za.

Nie zwykły presell tylko porządne artykuły - btw wymienię się linkiem => PW...

Troche bardziej zwykły artykuły do przedruku...

A także Antyplagiat...

Wydaje mi się, że teksty na oficjalne strony internetowe (firmowe itp.) powinny być jednak pisane indywidualne pod dany projekt... Takie kupowanie w ciemno raczej się nie sprawdzi. Chyba że mamy inne definicje frazy "oficjalne strony internetowe".

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Jeśli jeszcze można to poproszę o zaproszenie (kod)

Trzy uwagi na podstawie tego wątku:

1. Proponowałbym zmianę sposobu rozliczania, nie za 1k znaków, a np. za 100 z ustaleniem minimum na 800 (1k) znaków. Ostatnio sporo się mówi o mniejszym zaufaniu Google dla witryn wypełnionych tekstami o podobnej długości.

2. A może także teksty z synonimami? Opisy do katalogów z synonimami, na zlecenie?

3. Skoro to Prolink, to dlaczego by nie można wykorzystać środków tam zgromadzonych tutaj? No i na odwrót :)

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

1. Proponowałbym zmianę sposobu rozliczania, nie za 1k znaków, a np. za 100 z ustaleniem minimum na 800 (1k) znaków. Ostatnio sporo się mówi o mniejszym zaufaniu Google dla witryn wypełnionych tekstami o podobnej długości.

Jak ktoś będzie chciał to kupi tekst na 2k znaków. Poza tym ten 1000 to minimum, pewnie przynajmniej część będzie miała znacznie więcej za tą samą cenę. Sam wczoraj dodałem tekst o Hiszpanii na 1800 znaków:)

3. Skoro to Prolink, to dlaczego by nie można wykorzystać środków tam zgromadzonych tutaj? No i na odwrót :)

Może się mylę, ale pewnie utrudniłoby to rozliczanie się z US.

Przychylam się do próśb o zrobienie FAQ z informacjami, w jaki sposób os. fiz. powinny rozliczać się ze współpracy, wzór rachunku, itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności