Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Panie i Panowie,

na produkcji umieściliśmy właśnie:

- nieco inną prezentację wycinku treści artykułu

- dodane inicjały autora

- dodana liczba wystąpień frazy (dziś wydamy rozbicie na konkretne słowa wpisane do wyszukiwarki)

Pracujemy dalej i dziękujemy z góry za kolejne uwagi.

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Coś wyszukiwarka teraz nie trafia w wyniki. Przykładowo, dla frazy "tworzenie stron" znajduje mi 118 artykułów, ale większość jest całkowicie nietematycznych - np. teksty o biletach lotniczych czy ubezpieczeniach :D Poprzednio, przed wprowadzeniem zmian nie było tego, tylko wyszukiwało mi kilka artów, ale tematycznych :P

Jak więc jest z tymi rachunkami - wysyłamy je pocztą tradycyjną - zgodnie z regulaminem - czy przez mail - jak jest napisane na stronie przy funkcji wypłaty (który to mail nie działa)?

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Bogiem nie jestem, nie musisz się tak do mnie zwracać, aczkolwiek to bardzo miłe:). I oczekiwałbym odpowiedzi od osoby kompetentnej, reprezentującej oficjalne stanowisko firmy, a przynajmniej od takiej, która po przeczytaniu słów:

"czy przez mail - jak jest napisane na stronie przy funkcji wypłaty (który to mail nie działa)?" nie wtrąca swoich bezsensownych trzech groszy. Witam na liście ignorowanych.

Nie każdy użytkownik w przyszłości będzie zaglądał na forum, a uregulowanie tej kwestii leży w interesie samej firmy.

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Co ciekawe, podczas wysyłania wiadomości pod adres textmarket@textmarket.pl z trzech różnych maili wywaliło ten sam komunikat:

Mail Delivery System

Bo działający email to textmarket@prolink.pl. Przynajmniej ja na taki dzisiaj wysyłałem i działa. Swoją drogą support błyskawiczny i odpowiadają od 6 rano ;)

//edit

nutado: też myślałem, że dobry byłby po prostu nick. Tylko, że teraz przy rejestracji go nie ma. A jakby został wprowadzony to co z osobami mającymi już konto? Trzeba by było wszystkim już zarejestrowanym ręcznie dopisać wybrany nick (czy jakiś formularz do samodzielnej zmiany; a jak wiadomo zrobienie tego trochę czasu zajmie).

468x60.png

Textmarket: zarejestruj się i kupuj oraz sprzedawaj teksty SEO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności