Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ciekawe tylko czy pracują w weekend ;) 44 tysiące znaków dodane.

Nieźle :)

Ja kilka tysięcy - ale wcześniej sprawdziłem, że przerobione teksty piarowskie nie przechodzą. To dobra wiadomość dla kupujących (jeśli ten standard będzie utrzymany), zła dla dostawców sieczki.

Cyfrowa telewizja naziemna i satelitarna, anteny, dekodery - to moja pierwsza robota, wszelkie uwagi mile widziane :)

Informacje, opinie i plotki z Polic, czyli moje zabawy.

Polickie forum - alternatywa dla jedynie słusznego ;)

Obecnie nie ma możliwości usunięcia pojedynczego artykułu z systemu, można usunąć tylko całą grupę.

Jak masz w niej artykuł, nawet odrzucony, to też nie można.

Przyłączam się do prośby o możliwość usuwania pojedynczych niesprzedanych artykułów.

Cyfrowa telewizja naziemna i satelitarna, anteny, dekodery - to moja pierwsza robota, wszelkie uwagi mile widziane :)

dominikPi: cennika jako takiego nie ma bo przyjęte jest, że za każde 1000 znaków płaci się 3,30zł.

Czyli za tekst 1000-2000zzs 3,30zł. Za 2000-3000 6,60zł itd.

W wyszukiwarce serwisu przy każdym tekście jest cena.

Promocja za dodawanie tekstów +1zł miała trwać do końca tygodnia, więc do dzisiaj. Jeszcze za teksty dodane w dzień dostałem bonus, a ciekawe czy te dodane przed samą 12 będą doliczone :soczek:

Jak tak czytam na różnych stronach to osoba fizyczna bez działalności gospodarczej chyba nie może wystawić rachunku jeśli nie było umowy o zlecenie/dzieło? Mam nadzieję, że nie będzie problemów przy wypłacie (wypłacał ktoś już, kto nie ma firmy?) i ewentualnie potem ze skarbowym.

//edit

mi_tio: pewnie chodzi o dodanie w ogóle. Przecież serwis będzie otwarty dla nowych użytkowników, którzy dopiero zaczną pisać.

468x60.png

Textmarket: zarejestruj się i kupuj oraz sprzedawaj teksty SEO

Dodałbym jeszcze opcje ostatnio wyszukiwanych tekstów które nie zwróciły wyników, by pisarze wiedzieli ze jak napiszą o tym jest szansa ze sie szybciej sprzeda niszowy produkt .

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Mi_tio,

bonusy się już skończyły.

Można dodać 100k znaków w dowolnym czasie.

Wtedy zostanie odblokowana możliwość przyjmowania zleceń.

G.Krawczyk,

w weekendy również pracujemy. Teksty zatwierdzone.

JarekS,

nie polecamy sprawdzać skuteczności jeśli chodzi o duplikaty, rewrite'y itd.

Osoby, które spróbują oszukać system - nie otrzymają dostępu do banku zleceń.

DominikPi,

Cena za 1000 znaków - 3,3 pln dla kupującego oraz 2,7 pln dla Copywritera (jako zarobe).

Kod poszedł na PW.

Jehowy,

bardzo dobry pomysł z ostatnimi wyszukiwaniami bez wyników. Dodajemy do to-do listy.

Już wkrótce publiczne otwarcie.

@Prolink to sie ciesze mogłaby wtedy też docierać informacja do osoby wyszukującej o tym, że wczesniej szukane słowo zostasło dodane i wystepuje przykladowo min 3x w tekscie , + jakis PP moglby byc ale tez nie jest to jakies niezbedne.

Edit: Nie doczytałem do końca

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

JarekS,

nie polecamy sprawdzać skuteczności jeśli chodzi o duplikaty, rewrite'y itd.

Osoby, które spróbują oszukać system - nie otrzymają dostępu do banku zleceń.

To nie jest kwestia oszukiwania, tylko wykorzystywanych źródeł. Chyba nie oczekujecie, że przy cenie 5 zł za stronę maszynopisu dostaniecie wywiad z Gatesem na wyłączność? :)

Jeśli o mnie chodzi, to nie sprawdzam, na co mogę sobie pozwolić, lecz - jak bardzo się muszę wysilić. Może wyjdzie, że za bardzo. Wtedy będzie pisał tylko syn, a ja będę mu przeglądał teksty przed wysłaniem :)

Tak czy inaczej przydałby się jakiś poradnik, jak pisać, żeby było dobrze.

Przy okazji: zniknęły mi z konta grupy. Były w nich dwa odrzucone teksty i jeden przyjęty. Ktoś się pomylił czy tak działa system (np. tekst ktoś wziął, ale jeszcze nie zapłacił)?

Ps. Jeszcze jedna sugestia: w mailach z informacją o przyjęciu/odrzuceniu tekstu przydałoby się dodać tytuł, grupę i kategorię. To chyba da się automatem robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności