Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Kolejna moja sugestia aby w wyszukiwarce mozna było dać minimalną ilość jaką ma wystepowac dane słowo

Często wynajduje po 5-6 artykułów jednak nie są one w ogóle związane z wyszukiwanym hasłem

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

tak dziś z rana próbuje się zalogować mam zapisane hasło w FF a tutaj nici błędne hasło:

A dostałem takie fajny email:

Pojawiła się nowa wiadomość w zleceniu do potwierdzenia numer XXXX.

Możesz ją odczytać po zalogowaniu się na https://www.seotxt.pl.

ps. Komunikat o tym iż np masz za mało punktów na koncie jest za mało wyróżniony gdy chce dodać zlecenie dopiero po 5 razie go zauważyłem i to akurat było problemem wciskałem dodaj dodaj i nic. Szkoda iż wtedy teks który się napisało traci się bezpowrotnie.

Nie ma opcji przypomnienia hasła

Byłem, ściągnąłem promocyjny artykuł i jest ok. Artykuł poprawny merytorycznie i stylistycznie, cieszy to że nie ma równych 1k znaków tylko trochę więcej :(

Ale postanowiłem doładować konto... I tak, okazało się że wybrałem kwotę która przekroczyła zasoby konta z którego chciałem zapłacić i zonk, nie mogę już ponownie zapłacić za to doładowanie tylko muszę wygenerować nowe...

Generuję nowe, myślę zapłacę PayPal... Chmm... nie zapłacę, bo nie ma, albom ślepy...

Za trzecim razem dobierając kwotę do teko co miałem w Pekao poszło...

Wnioski:

1. Możliwość ponownego opłacenia nieopłaconych doładowań

2. PayPal

3. Poza tym jak na razie bez zarzutu :D

A co się teraz stanie z doładowaniami których nie opłaciłem?

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Pyzdera,

cieszymy się, że artykuły spełniły oczekiwania.

Za chwilę ruszamy z modułem zleceń.

Na chwilę obecną podpięty jest Dotpay. Z paypala nie korzystamy.

Nie rozumiem problemu z nieopłaconymi doładowaniami. Jeśli nie realizujesz doładowania do końca - doładowanie jest oznaczone jako niezrealizowane.

Doładowania, których nie opłaciłeś po prostu widnieją w historii jako niezrealizowane.

Bas,

dziękuję za uwage. Poprawimy ten drobny bug.

PayPal byłby bardzo przydatny :P Jeśli chodzi o doładowania, to biega tylko o to żebym mógł po nieudanej transakcji zapłacić jeszcze raz za wygenerowane doładowanie i tyle. W sumie to nie problem, tylko raczej inna filozofia niż myślałem na początku.

Co do tekstów, to po zakupie kilku kolejnych stwierdzam, że jakość jest na dobrym preclowo/zapleczowym poziomie. Tylko brak mi informacji o autorze w już zakupionych tekstach, później by było łatwiej wybierać kolejne teksty.

A... i w wygenerowanym pliku .txt pojawiają się jakieś kwadraciki miedzy artami.

Whitepress - Liczy się tylko content marketing

Biznes-Host - serwery które polecam

Brak odpowiedzi, bo jak nas poinformowano mailowo, kwestie praw autorskich do tekstów nie są uregulowane w ogóle, bo to "wersja beta". A skoro sami przedstawiciele serwisu nie wiedzą, jak regulować tą kwestię, to trudno wymagać odpowiedzi na pytanie :P

Konto współdzielone. Kup teksty przez GT i z fakturą VAT.

Potrzebujesz tekstów? Pisz na PW albo zajrzyj, a na pewno coś wymyślimy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności