Skocz do zawartości

[startup] Textmarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dzięki za ekspresowe poprawki. Jeszcze jedno pytanie:

Pisaliście, że:

"- Copywriter musi zrealizować zlecenie w zadeklarowanym czasie. Jeśli zlecenie nie zostaje zrealizowane - z konta copywritera pobieranych jest 50% wartości zaniedbanego zlecenia jako kara."

A mnie pobrało tę kwotę od razu...a jeszcze nie minął czas oddania zlecenia?

polecam dobre artykuły | dobry precel czeka na Twój wpis

Panowie,

już są widoczne słowa kluczowe.

Wprowadzaliśmy kilka zmian - stąd to niedopatrzenie.

Dzięki za szybkie wskazanie.

Faktycznie, teraz widać słowa kluczowe i mam w związku z tym kolejne pytanie !!!

Wcześniej widoczny był tylko opis zlecenia, do którego się zgłosiłem i były tam podane dokładne słowa kluczowe (frazy z dwóch wyrazów), przezornie przygotowałem sobie już wszystkie teksty (może akurat mnie wybierze :)). Teraz, gdy dodatkowo widać pole ze słowami kluczowymi dodanymi poza opisem to jest to odrobinę inne słowo (1 wyraz) - której wersji się trzymać w przypadku wygrania zlecenia?

Pyszne blogi kulinarne :o)

Mi_tio,

kwota jest pobierana w formie zabezpieczenia i motywacji dla Copywritera.

Po zrealizowaniu otrzymujesz zwrot + wartość całego zlecenia.

Wydaje nam się, że to uczciwy układ.

Vojciech,

należy trzymać się wersji podanej przez klienta. Klient dodaje szczegóły zlecenia - i wg. tych szczegółów należy zlecenie realizować.

Jeszcze te pytania zostały bez odpowiedzi

Czy osoby, które kupiły moje teksty już jakiś czas temu, będą mogły wystawić ocenę i dodać komentarz po uruchomieniu systemu rankingu?

Zgłosiłem się we wtorek wieczorem do wykonania zlecenia, jednak do teraz posiada ono cały czas stan "Oczekuje na wyłonienie wykonawcy" - ile czasu ma osoba, która zgłosiła zamówienie na wybranie jego wykonawcy? Czy może ona także wycofać takie zlecenie bez wyboru wykonawcy?

Textmarket szwankuje, dzisiaj wyłączyli opcję kodu dostępu przy rejestracji, nadal czekam za linkiem zwrotnym(aktywacyjnym) już od godz 15. Co to za szopka??

Jak z mojej strony trochę nieuczciwa polityka ze strony prolinku. Miesiąc przed premierą niektóre osoby już miały dostęp do portalu, więc są na uprzywilejowanej pozycji, bo już na pewno trochę tekstów poszło w obieg. Chyba że te osoby służyły za tzw. łosie do reklamy portalu.

Czy jest coś strasznego w tym, że grupka ludzi testowała wcześniej skrypt? Teraz masz już mniej z bug-owany system. Wydaje mi się, że nie ma na co się złoscić :D

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

4. Po wybraniu Cię jako zwycięzcy - napisane artykuły wklejasz w odpowiednie pole w szczegółach zamówienia.

Zostałem zaakceptowany do realizacji zamówienia i teraz pytanie - mam do wklejenia 9 artów, w szczegółach zamówienia pojawiło się pole "Dodaj artykuł". Czy w to pole mam wkleić te 9 artów? Nie ma tam podziału na tytuł tekstu i jego treść, nie ma nawet przycisku "wyślij" czy coś w tym rodzaju. Jak to dokładnie zrobić, żeby było ok? :D

Proszę o szybką odpowiedź bo mam krótki termin realizacji :D

Vojciech,

wklejasz wszystkie artykuły i wtedy pojawi się przycisk dodaj na dole po prawej stronie.

ProLink,

Chcąc doładować konto pojawia się pole do wpisania kwoty, a poniżej napis:

"Za tą kwotę możesz kupić 0 (tu odpowiednia liczba) artykuły po 3000 znaków" <-- czy nie powinno być za 1000 znaków?

polecam dobre artykuły | dobry precel czeka na Twój wpis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności